گرامیداشت یاد شهدا و تأکید بر ایثار و فداکاری در جشنواره مالک اشتر
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس، در مراسم جشنواره مالک اشتر، که به منظور تجلیل از شهدای والامقام و برگزیدگان بسیج ناحیه مالک اشتر برگزار شد، لحظات پر احساسی رقم خورد. یکی از بخشهای ویژه این جشنواره، سخنرانی مادر شهید دانیال رضازاده بود. ایشان با بیان احساسات عمیق خود، یاد و خاطره شهیدان را زنده کردند و بر اهمیت ایثار و فداکاری در راه میهن و ارزشهای اسلامی تأکید نمودند. سخنان ایشان در این مراسم، لحظات احساسی و تأثیرگذاری را برای حاضرین به ارمغان آورد و یادآور فداکاریهای شهدای بزرگوار بود.
در ادامه، اجرای سرود “دختران آفتاب” به عنوان نمادی از امید و آیندهنگری جوانان، فضای مراسم را پر از انرژی و نشاط کرد. این سرود با صدای پرشور دختران، حس همبستگی و عشق به وطن را در دل حاضرین زنده کرد و یادآور آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
همچنین، اهدای جوایز به برگزیدگان بسیج ناحیه مالک اشتر در سال ۱۴۰۲، بخشی دیگر از برنامههای جذاب این مراسم بود. این جوایز به عنوان نمادی از قدردانی و تشویق به فعالیتهای بیشتر به برگزیدگان اهدا شد و نشاندهنده تلاشها و زحمات بسیجیان در راستای خدمت به جامعه و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
این جشنواره به عنوان یک رویداد مهم، نه تنها به تجلیل از شهدای عزیز و یادآوری فداکاریهای آنان پرداخت، بلکه روحیه همکاری و همبستگی در میان بسیجیان را نیز تقویت کرد. امید است که با ادامه برگزاری چنین مراسمهایی، شاهد رشد و بالندگی بیشتر در عرصه بسیج و خدمت به مردم باشیم.
مادر شهید دانیال رضازاده در این جشنواره با بیان سلام و ادب به حاضرین، یاد و خاطره سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و پنجمین سالگرد ایشان را تسلیت گفت. او با افتخار به مادران شهدا اشاره کرد و گفت: وقتی به ما مادران شهدا تسلیت میگویند، من میگویم نه، این یک افتخار است که فرزندمان شهید شده است.
او خود را به عنوان مادر شهید امنیت معرفی کرد و افزود: محمدیان هستم، مادر دانیال که با افتخار ۲۴ سال لیاقت مادریاش را داشتم. او امانتی بود که خداوند به من سپرده بود و بعد از این مدت، خداوند امانتش را پس گرفت.
مادر شهید ادامه داد: خوشحالم که فرزندم، فرزند ولایی و عاشق رهبرش و کشورش بود. دانیال بچه هیاتی و بسیجی بود که خالصانه و مخلصانه در راه خدا خدمت کرد و تا آخرین لحظه پای اهدافش و ولایتش ایستاد.
او به تاریخ تولد و شهادت دانیال اشاره کرد و گفت: دانیال متولد ۱۲ اسفند ۱۳۷۶ و تاریخ شهادتش ۲۶ آبان ۱۴۰۱ است. امروز ۸۰۰ روز است که دانیالم کنارم نیست، اما من با خاطرات و عکسهایش زندگی میکنم. خدا را شکر میکنم که اگر یک دانیال از من گرفت، دانیالهای زیادی به من داده که به آنها افتخار میکنم.
مادر شهید افزود: دخترانم سنگ صبورم و پسرانم با محبت و مردانگیشان جای خالی دانیال را برایم پر کردند. سخت است که تنها سرمایه زندگیام را از دست بدهم، اما راضی به رضای خدا هستم و همیشه شاکر خداوند هستم.
او به تحصیلات دانیال اشاره کرد و گفت: دانیال دانشجوی رشته برق در دانشگاه دولتی شهید منتظری بود و تازه داماد بود. آرزوهای زیادی برایش داشتم که حالا حسرت شدهاند، اما میدانم که الان در جایگاهی بالاتر از آنچه که در زندگی داشت، قرار دارد.
مادر شهید در ادامه به فعالیتهای دانیال در بسیج اشاره کرد و گفت: از سن ۱۱ سالگی وارد بسیج شد و با لباس بسیجیاش به شهادت رسید. او جانش را برای امنیت کشورش کف دستش گرفت و هیچ وقت از راهش منصرف نشد.
وی به فعالیتهای جهادی دانیال نیز اشاره کرد و گفت: دانیال از ۱۳ سالگی اردوهای جهادی را آغاز کرد و هر زمان که در کشورش حادثهای رخ میداد، پیش قدم میشد. او به عنوان جهادگر نمونه در سال ۱۳۹۸ معرفی شد و در خدمت رسانی به مردم در مناطق آسیبدیده از سیل و زلزله همیشه حاضر بود.
مادر شهید در ادامه گفت: دانیال میگفت که من باید بروم و به مادران سرزمینم کمک کنم، زیرا آنها نیازمندند. مادرم صبوری میکند و تحمل میکند، اما من وظیفه دارم تا به آنها خدمت کنم.
سخنان مادر شهید دانیال رضازاده در این جشنواره، نه تنها یادآور فداکاریهای او و دیگر شهدای بزرگوار بود، بلکه روحیه ایثار و خدمت به جامعه را در دل حاضرین زنده کرد.
جشنواره مالک اشتر به عنوان یادبودی از فداکاریها و جانفشانیهای شهیدان و به ویژه شهید دانیال رضازاده، تجلیگر روح مقاومت و ایثار در جامعه بود. این مراسم با هدف ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به مردم، در فضایی پر از احساس و احترام برگزار شد و سخنان مادر شهید دانیال، حضار را به عمق این ارزشها رهنمون کرد.
این جشنواره نه تنها به یاد شهید دانیال، بلکه به یاد تمامی شهدایی که جان خود را برای دفاع از وطن و ارزشهای اسلامی فدای کردند، برگزار شد. سخنان مادر شهید، یادآور این نکته بود که ایثار و فداکاری نه تنها در میدان جنگ، بلکه در هر عرصهای از زندگی روزمره نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
حضور جمعی از مسئولان، بسیجیان و خانوادههای شهدا در این مراسم، نشاندهنده همبستگی و ارادت مردم به آرمانهای شهدا بود. در پایان این جشنواره، همه حاضرین با تجدید عهدی بر ادامه راه شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و خدمت به جامعه تأکید کردند.
خبرنگار/ عبدالنبی حدادی