۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:55
کد خبر : 9660413
۱۰:۲۰

۱۴۰۳/۱۰/۲۶

ضرورت تقویت قدرت رسانه‌ای، در چالش‌های فضای مجازی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (ع) شهرستان فردیس گفت: دشمنان با بهره‌برداری از ابزار‌های مدرن به مدیریت افکارملت مشغول‌اند و ما باید فعالانه در جنگ رسانه‌ای شرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار جعفر فلاح نژاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا علیه السلام، در مراسم افتتاحیه کانون بسیج رسانه و دفتر نمایندگی خانه مطبوعات شهرستان فردیس، که در سالن اجتماعات دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد، با تأکید بر اینکه دنیای امروز به سمت مدرنیته و تکنولوژی در حال حرکت است، بیان کرد: این پیشرفت‌ها به ابزاری برای مدیریت افکار عمومی تبدیل شده و دشمنان ایران به‌دنبال بهره‌برداری از این ابزار‌ها هستند.

وی گفت: امپراطوری رسانه‌ای، به‌ویژه در دنیای دیجیتال، به‌طور گسترده‌ای در دست دشمنان است و آنها تا حدودی موفق شده‌اند، از این ابزار برای مدیریت افکار ملت استفاده کنند و بیش از ۷۰ درصد از مردم اخبار و اطلاعات را از طریق فضای مجازی دریافت می‌کنند و این موضوع به دشمنان این امکان را می‌دهد که به‌راحتی بر افکار عمومی تأثیر بگذارند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا علیه السلام فردیس تأکید کرد: فعالیت‌های رسانه‌ای درگذشته به‌طور عمده به شکل تدافعی بوده و ما تنها به پاسخ به شبهات پرداخته‌ایم، اکنون زمان آن است که به تولید محتوا و قدرت برسیم.

وی بیان کرد: جنگ رسانه‌ای که دشمن آغاز کرده، به‌طور مؤثری بر نسل جوان ما تأثیرگذار بوده است.

وی گفت: مفهوم انسان رسانه به محوریت جدی در ارتباطات اجتماعی تبدیل شده و هر فرد به عنوان یک رسانه مستقل توانایی تولید و انتشار اطلاعات را دارد.

فلاح نژاد همچنین تأکید کرد: از وجود هوش مصنوعی درفضای مجازی غافل نشویم و اینکه ما باید در همه علوم مرتبط بارسانه توانمند شویم و از این ابزار‌ها به عنوان فرصتی برای خدمت به مردم بهره‌برداری کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید