خبرهای داغ:

وصال دو برادر پس از ۴۱ سال فراق

برادر شهید عبدالله حری قلعه خلیلی پس از ۴۱ سال پیکر مطهر برادر شهیدش را آغوش کشید و به وصال او نائل آمد.
کد خبر: ۹۶۶۱۶۶۹
|
۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۶

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، پیکر پاک و مطهر شهید عبدالله حری قلعه خلیلی از شهدای دفاع مقدس شوش دانیال پس از ۴۱ سال بی‌نشانی توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تفحص شد و به خاک وطن بازگشت.

عبدالرحمن حری برادر شهید عبدالله حری قلعه خلیلی امروز در معراج شهدای اهواز حضور یافت و پیکر پاک برادر شهیدش را در آغوش کشید.

برادر شهید عبدالله حری قلعه خلیلی پس از ۴۱ سال فراق به وصال گمشده خود نائل آمد و بر تابوت او بوسه زد.

شهید عبدالله حری قلعه خلیلی در روز ۲۸ مردادماه سال ۱۳۴۴ هجری شمسی دیده به جهان گشود و در سن ۱۶ سالگی در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافت. 

پس از حضور در جبهه در تاریخ ششم اسفندماه سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد ولی پیکر پاکش در خاک جبهه ماند و نامش در زمره شهدای جاویدالاثر ثبت شد. 

شهید حری قلعه خلیلی در سن ۱۸ سالگی در شرق دجله به فیض شهادت نائل آمد که خانواده‌اش چند دهه در انتظار بازگشت پیکر مطهرش بودند.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار