به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، جشنواره تربیتی شجره طوبی ویژه تمامی کنشگرهای تربیتی کشور معلمان، دبیران، طلاب، روحانیون، مبلغان، مربیان قرآن، بسیجیان، اساتید حوزه و دانشگاه، مربیان مهدکودک، روان شناسان، مشاوران، دانشجویان و هر فعال تربیتی دارای ایده یا تجربه تربیتی میباشد.
این جشنواره در دو بخش تجربه نگاری و ایده پردازی با ارسال اثر متقاضیان برگزار میشود و این تجربیات و ایده ها در اختیار دیگر کنشگرهای تربیتی کشور قرار میگیرد.
فرحناز پورماشالا، راه یافته به بخش داوری دومین جشنواره تربیتی کشوری شجره طوبی از حوزه حضرت زینب (س) شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان بیان کرد: من ارتباط خوبی با نسل نوجوان و جوان برقرار میکنم و همین ارتباط صمیمانه باعث جذب تعداد زیادی از جوانان این شهرستان به مجموعه بسیج شده است.
وی اضافه کرد: یکی از برنامههای من که به این جشنواره ارائه دادم، تعلیم و تربیت در اوج شادی بود که خود شرح بسیاری دارد اما اگر بخواهم به طور خلاصه به آن اشاره کنم، برگزاری مراسم جذاب تولد ماهانه برای دخترانی است که عضو حوزه و مجموعه بسیج هستند.
زهرا پارسا، راهیافته به بخش داوری دومین جشنواره تربیتی کشوری شجره طوبی و کسب رتبه ۸۳ کشوری در بخش تجربه نگاری تربیتی از حوزه امالبنین (س) شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان بیان کرد: اثر من در جشنواره با عنوان جشن چادر بود که این جشن در فضای باز و سرسبز برگزار میشد و چون علت دعوت دختران را به این جشن نمیگفتیم در واقع آنها را شگفت زده میکردیم.
وی اضافه کرد: جشن چادر را برای گروه سنی خاصی در حوزه برگزار کردیم، مثلا کسانی که به سن تکلیف رسیده بودند با هدیه دادن چادر آنها را تشویق به رعایت حجاب میکردیم، کسانی که بد حجاب بودند با دادن هدیه چادر آنها را با سیره و روش حضرت زهرا (س) آشنا و نزدیکتر میکردیم.
معصومه مهرابی، راهیافته به بخش داوری دومین جشنواره تربیتی کشوری شجره طوبی از حوزه امالبنین (س) شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان بیان کرد: سال گذشته در این جشنواره رتبه برتر استانی در زمینه ایدهپردازی را کسب کردم.
وی اضافه کرد: در زمینه کشاورزی که همان مجموعه اشتغالزایی بود در کشت و برداشت زعفران، گلگاوزبان و محصولات کشاورزی که با شرایط جوی استان ما سازگار است و صنایع دستی شهرستان بروجرد مثل ورشو به بخش داوری این جشنواره راه پیدا کردیم.
مریم گودرزی، راهیافته به بخش داوری دومین جشنواره تربیتی کشوری شجره طوبی از حوزه امالبنین (س) شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان بیان کرد: از آنجایی که مسئله فرهنگ، تعلیم و تربیت مسئله اول نظام است و دغدغه تربیتی بر همگان واضح و روشن است لذا باتوجه به اینکه حساسترین و با اهمیتترین رده سنی کودکان و نوجوان میباشند ایده مدنظر بنده برای ترویج فرهنگ شهادت بوده است.
وی اضافه کرد: روزهای متناسب با برگزاری حلقات صالحین جهت تنوع بخشیدن وعدم یکنواختی مطالب بر آن، حلقات صالحین را در گلزار شهدا برگزار کردیم، از دوجهت این مسئله مهم بود، اول اینکه بیشترین سن نسبت به درک مسائل روز رده سنی نامبرده میباشد و دوم نهادینه کردن فرهنگ شهادت است.
گودرزی تصریح کرد: هر بار یک شهید را به عنوان الگو معرفی کردیم و درباره زندگی آنها صحبت کردیم که این روش باعث حس کنجکاوی و پرسش گری بچهها شد. نکته حائز اهمیت این بود که هر نفر برای جلسات بعدی دوست خود را به جلسه دعوت کنند، که البته این نکته نشان از شروع یک کار تشکیلاتی در سنین نوجوانی میباشد.
انتهای پیام/