۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
02:27
کد خبر : 9663405
۱۲:۵۷

۱۴۰۳/۱۱/۱۰

افزایش ۴ درصدی سهمیه گاز به نیروگاه‌های خوزستان

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان از افزایش ۴ درصدی سهمیه گاز نیروگاه‌های استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، نادرقلی زری میدانی گفت: در شرایطی که مشکلات ناترازی انرژی به خصوص گاز، استان‌های کشور را تحت تاثیر قرار داده است؛ شرکت گاز استان خوزستان با مدیریت مصرف بهینه گاز، سهمیه گاز نیروگاه‌ها را افزایش داد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان با اشاره به افزایش بیش از ۴ درصد گاز تحویلی به نیروگاه‌ها در مدت مشابه، افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۶ میلیارد و ۶۵۲ میلیون متر مکعب گاز به نیروگاه‌ها اختصاص داده شده است.

وی با قدردانی از همکاری مردم برای استقبال و شرکت در پویش کاهش ۲ درجه‌ای دمای محیط کار و زندگی، تصریح کرد: اگر شهروندان استان خوزستان، ادارات و مرکز دولتی در مدیریت مصرف گاز اهتمام جدی داشته باشند؛ هم به شهر‌های سردسیر کمک کرده‌ایم و هم به ادامه روند فعالیت تولیدی صنایع، و این مهم می‌تواند نقش بسزایی در توسعه پایدار اقتصادی استان و کشور دارد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید