۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
21:35
کد خبر : 9665126
۱۹:۱۴

۱۴۰۳/۱۱/۱۵
برگزار شد:

رقابت ۱۱ تیم در مسابقات نگهداری و تعمیر خودروهای تاکتیکی نیروی زمینی سپاه

مجید آقاهرندی فرمانده مرکز پشتیبانی شهید خرازی ازبرگزاری مسابقه تعمیرونگهداری خودرو نیروی زمینی خبر دادو تأکید کرد:تعمیر ونگهداری خودرو ومسائلی که باحرکت نیرو و تجهیزات سروکار دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان؛فرمانده مرکز پشتیبانی نیروی زمینی پادگان شهید خرازی با بیان اینکه این مسابقات برای فرهنگ‌سازی در زمینه نت (نگهداری و تعمیر) خودرو انجام شده افزود : ۱۱ تیم از سراسر کشور در این مسابقات به مدت دو روز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و برندگان در بخش‌های مختلف پس از مسابقات اعلام خواهند شد.

 

وی ابراز خاطر نشان کرد: حفظ بیت المال هم از اهم توصیه های دینی و اخلاقی شمرده می شود و هم در دستورات فرمانده ی معظم کل قوا (مد ظله ) بر آن تاکید شده و برگزاری چنین مسابقاتی در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه تعمیر و نگهداری برگزار می شود تا شاهد کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت عمل در مأموریت‌های نیروی زمینی، حفظ سرمایه‌ها و افزایش عمر تجهیزات باشیم.

 

آقاهرندی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای برگزاری این مسابقات آماده شده است، عنوان کرد: بالغ بر یک ماه تلاش همکاران ما برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها و برگزاری مسابقات امروز به نتیجه رسیده است. فضایی به وسعت ۵ هزار متر برای این کار اختصاص داده شده و تجهیزات لازم به همراه خودروهای مختلف و میزهای کار به همراه پشتیبانی فنی برای برگزاری مسابقات آماده‌سازی شده است.

 

فرمانده مرکز پشتیبانی نیروی زمینی پادگان شهید خرازی در پایان از حمایت و پشتیبانی‌های فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار پاکپور و معاونت آماد و پشتیبانی سردار کوهستانی نیروی زمینی برای برگزاری این مسابقات تقدیر کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید