خبرگزاری بسیج _ سردار «غلامرضا حسنپور» رئیس سازمان بسیج اتاق اصناف ایران امروز (سهشنبه) در نخستین اجلاسیه کنگره ملی ۱۱ هزار شهید اصناف و بازار و سالگرد شهادت شهدای شاخص ۱۴۰۳ که در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: ما مدیون خون شهدا هستیم؛ همه ما باید خاک پای مادران شهدا باشیم و همیشه از آنها تجلیل و تقدیر کنیم.
سردار حسنپور با بیان اینکه شهدای اصناف و بازاریان آبرو و افتخار اصناف هستند و باید از زبان هنر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کافی را برد، عنوان کرد: ۸ هزار و ۶۰۰ یادواره در سراسر کشور برگزار خواهیم کرد. باید برای تکتک شهدا یک یادواره برگزار کنیم؛ چون این مهم، مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی از متولیان فرهنگی است.
رئیس سازمان بسیج اتاق اصناف ایران گفت: ۱۱ هزار شهید اصناف، یعنی برگزاری ۱۱ هزار یادواره و یادبود برای شهدای اصناف در همان محله زندگی و محل کار برگزاری کنیم.
وی با اشاره به تولید فیلم و انیمیشن برای شهدای اصناف و بازاریان، یادآور شد: امروز از کتاب شهدای اصناف شهرستان دماوند رونمایی خواهد شد و از مادر شهیدان صادق و ناصر تجلیل میشود.
سردار حسنپور در پایان بیان داشت: فرهنگ ایثار و شهادت در کشور جاری است و میبینیم، تمام پیروزیهای که در جبهه مقاومت به دست میآید، حاصل فرهنگ ایثار و شهادت است.