خبرهای داغ:

افتتاح ۵ کانال آبیاری در شهرستان رامشیر به مناسبت دهه فجر

افتتاح ۵ کانال آبیاری در شهرستان رامشیر به مناسبت دهه فجر
در این روزهای مبارک دهه فجر، پنج کانال آبیاری در روستاهای شهرستان رامشیر با حضور مقامات و مسئولان محلی به بهره‌برداری رسید
کد خبر: ۹۶۶۶۵۳۵
|
۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶

رییس اداره جهاد کشاورزی رامشیر مصطفی هنرمندیان با گفت‌وگو خبری با خبرنگار خبرگزاری بسیج از رامشیر اظهار کرد: که بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج و کانون بسیج مهندسین کشاورزی رامشیر در این کانال‌های آبیاری با استفاده از بلوک و ملات ماسه سیمان به طول ۲ کیلومتر و ۴۰۰ متر و با ابعاد عرض کف ۷۰ سانتیمتر و ارتفاع ۶۰ سانتیمتر اجرا شده‌اند. وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد و ۸۶۳ میلیون ریال از محل طرح‌های کوچک تأمین آب شهرستان رامشیر و احداث و بهسازی کانال‌های آبیاری عمومی انجام شده است.

هنرمندیان همچنین به مزایای این طرح اشاره کرد و گفت: جلوگیری از هدر رفت آب، مصرف بهینه، تسریع در جریان آب، افزایش مقاومت کانال‌ها، کاهش حریم و هزینه‌های استملاک اراضی، سهولت در نگهداری و بهره‌برداری، صرفه‌جویی در مصرف آب و تسهیل در آبرسانی از جمله دستاوردهای مهم این پروژه است.

وی افزود: این پروژه ها با هدف بهبود سیستم آبیاری و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی منطقه اجرا شده و انتظار می‌رود نقش مؤثری در توسعه پایدار کشاورزی و مدیریت منابع آب در شهرستان رامشیر ایفا کند.

گفتنی است، که در این مراسم با حضور فرماندار رامشیر، فرمانده مقاومت بسیج رامشیر، فرمانده نیروی انتظامی، مدیر جهاد کشاورزی رامشیر و جمعی از مسئولان شهرستان و بهره‌ برداران ، پنج کانال آبیاری در روستاهای مهرآباد، تل اسود، بویرده، چم عنایه و شهرک آزاده افتتاح شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار