خبرهای داغ:
مستوره :

پایگاه مقاومت بسیج عنوان یک نهاد اجتماعی باید با مردم در ارتباط باشد

همدان-جانشین فرمانده سپاه ناحیه نهاوند اظهارکرد: پایگاه مقاومت نه تنها به عنوان یک نهاد نظامی، بلکه به عنوان یک نهاد اجتماعی باید با مردم در ارتباط باشد و وظیفه اصلی آن جذب حداکثری مردم و سازماندهی آنها است.
کد خبر: ۹۶۶۶۵۵۰
|
۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۴
پایگاه مقاومت بسیج عنوان یک نهاد اجتماعی باید با مردم در ارتباط باشد

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ علی مستوره در مراسم افتتاح پایگاه مقاومت شهید محسن امیدی در شهرستان نهاوند، با اشاره به تاریخچه پیروزی انقلاب اسلامی ایران و فلسفه تشکیل بسیج، بر اهمیت مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان تاکید کرد.

وی گفت: انقلاب اسلامی ایران در حالی به پیروزی رسید که دشمنان داخلی و خارجی حتی پیش‌بینی نمی‌کردند این انقلاب تا یک سال بعد همچنان پابرجا باقی بماند، در آغاز جنگ تحمیلی، دشمنان تصور می‌کردند که انقلاب در طول چند سال از بین خواهد رفت، اما جمهوری اسلامی ایران با مقاومت بی‌نظیر خود و به مدد تلاش‌های مردم، هشت سال دفاع مقدس را با موفقیت پشت سر گذاشت و انقلاب اسلامی همچنان استوار ماند.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه نهاوند به رویدادهای پس از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: در دوران ابتدای انقلاب، مخالفان داخلی همچون گروه‌های ضدانقلاب در کردستان، ترکمن‌صحرا، سیستان و بلوچستان به قصد فروپاشی انقلاب فعالیت می‌کردند، اما بعد از گذشت 40 سال، امروز مقام معظم رهبری با صدور بیانیه گام دوم انقلاب، مسیر پیش‌روی انقلاب را برای نسل جوان ترسیم کردند.

وی به فلسفه و اهداف انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مکتب امام حسین (ع) و فلسفه عاشورا، اساس‌  انقلاب اسلامی بود.

مستوره افزود: امام حسین (ع) ایستادگی در برابر ظلم و ستمگران را آموزش داد، این فرهنگ عاشورا بود که در دهه ۵۰ مردم ایران را به قیام علیه رژیم پهلوی واداشت و انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید.

وی بیان کرد: مقاومت در برابر ظلم، حتی به قیمت از دست دادن جان و مال، یکی از اصول انقلاب اسلامی است، برخی از عناصر خودفروخته داخلی و دشمنان خارجی، گاهی معتقدند که برای ادامه حیات انقلاب باید به مذاکره و عقب‌نشینی پرداخت، این تفکر اشتباه است، ما آموخته‌ایم از مکتب امام حسین که رمز ماندگاری انقلاب ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و استکبار جهانی است.

مستوره به اهمیت پایگاه‌های مقاومت اشاره کرد و افزود: در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و با توجه به فرمان مقام معظم رهبری، سپاه پاسداران به طرح ارتقای پایگاه‌های مقاومت پرداخت.

وی اظهارکرد: پایگاه مقاومت نه تنها به عنوان یک نهاد نظامی، بلکه به عنوان یک نهاد اجتماعی باید با مردم در ارتباط باشد و وظیفه اصلی آن جذب حداکثری مردم و سازماندهی آنهاست.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه نهاوند با بیان اینکه پایگاه‌های مقاومت باید به عنوان یک مرجع برای کمک به مردم و تعامل با آنها عمل کنند، افزود: بسیج به عنوان شجره طیبه‌ای از اقشار مختلف مردم تشکیل شده و باید در خدمت مردم باشد.

وی تصریح کرد: هدف اصلی از تشکیل پایگاه‌های مقاومت، ایجاد محله‌های اسلامی و تحقق ابعاد تربیتی و معنوی در جامعه است که مسجد به عنوان رکن اصلی این حرکت شناخته می‌شود.

مستوره گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب، تاکید ویژه‌ای بر تربیت جوانان انقلابی و پای کار وجود دارد، این جوانان باید آماده شوند تا در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کنند و در کنار این مسائل، ایجاد همدلی و وفاق بین اقشار مختلف مردم برای مقابله با دشمنان نظام اهمیت ویژه‌ای دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار