۰۷ / مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July 2025
04:45
کد خبر : 9668416
۱۱:۲۶

۱۴۰۳/۱۱/۲۶
فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) مطرح کرد:

فضای مجازی مهمترین پشتوانه وحدت در فضای حقیقی

فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان گفت: دشمن به دنبال یأس‌آفرینی و ایجاد ترس است؛ ولی ما باید اطمینان خاطر به مردم بدهیم و وحدت مردم را حفظ کنیم. مهم‌ترین پشتوانه وحدت در فضای حقیقی، فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان؛مجتبی فدا صبح پنجشنبه در در رویداد شبکه فعالان فضای مجازی بسیج در سالن همایش شهید کاظمی نمایشگاه زاینده‌نور ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت ولی‌عصر(عج) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، شهدای غزه، شهدای بهمن سال ۱۳۵۷ و شهدای عرصه رسانه و فضای مجازی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب راه و مسیر دقیق و مشخصی برای ادامه مسیر انقلاب ترسیم کردند.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان عنوان کرد: از زمانی که امام راحل به ایران آمد، حلقه ارتباط ما با ولایت و رهبری پیوسته و دائم و زودبه‌زود شد. این امکان و ظرفیت امروز هم زیاد است و باید با رهبر معظم انقلاب اسلامی که قائمه انقلاب هستند ارتباطی دائم و مداوم داشته باشیم.

 

وی با ذکر خاطراتی از سال‌های ابتدایی انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب پا جای پای امام خمینی(ره) گذاشتند و اندیشه و فکر و طریق را در راه و خط امام راحل روانه کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی قدرت باورسازی اندیشه‌ها را چنان بارور کرده‌اند که به ظرفیت‌های کنونی رسیدیم.

 

فدا با تأکید بر این که نقطه برجستهٔ انقلاب و ایران اسلامی رهبری است، اظهار کرد: برخی تهدیدات دشمن مثل تحریم و نفوذ دائمی است و برخی مناسبتی و موقتی است لذا باید مراقب باشیم. دشمن به دنبال یأس‌آفرینی و ایجاد ترس است؛ ولی ما باید اطمینان خاطر به مردم بدهیم و وحدت مردم را حفظ کنیم. مهم‌ترین پشتوانه وحدت در فضای حقیقی، فضای مجازی است.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) عنوان کرد: امروز به کمک فضای مجازی و فعالان این عرصه باید جبههٔ متحد انقلاب اسلامی را در محور ارزش‌های انقلاب اسلامی شکل بدهیم و متحد در مقابل دشمن به‌صورت تهاجمی مواجهه کنیم.

 

وی با تأکید بر اینکه کار بزرگ فقط از اصفهان بر می‌آید خاطرنشان کرد: هنر شما این است که ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها و هنر و ابتکار و خلاقیت و علم‌داری و تدین و مردم اصفهان را در فضای مجازی زنده نگه داریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید