به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، به مناسبت نیمه شعبان و سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) ایستگاه صلواتی به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه برپا شد.
این ایستگاه با همکاری شهرداری، شورای شهر و ستاد نماز جمعه شهرستان در محله برپا شد.
طاهره فیض بسیجی پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) درگفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ایستگاه صلواتی با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهرسرخه، ستاد نماز جمعه سرخه روبه روی حسینیه شهدا برپا و از عاشقان امام زمان (عج) پذیرایی شد.
او افزود: این مراسم همگام با منتظران امام زمان (عج) در اقصی نقاط کشور با هدف ایجاد شور و نشاط در بین مردم به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و معرفی آن امام بزرگوار به مردم به ویژه نوجوانان و کودکان برپا شد.
جهادگر بسیجی پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) سرخه ادامه داد: این برنامه با اجرای گروه سرود شمس الهدی آغاز و عاشقان از حسینیه شهدا تا میدان بهشتی در مسیر دلدادگی به شور و نشاط پرداختند.
فیض اضافه کرد: در این ایستگاه با اجرای طرح کودکان، نوجوانان و جوانان با امام زمان (عج) خود عهد و پیمان بستند.
شایان ذکراست این موکب که با پخش مولودی خوانی و مدح حضرت ولی عصر (عج) همراه بود و از عاشقان حضرت قائم (عج) با آبگوشت، ساندویچ، چای نبات، شیرینی و شکلات و بسته های فرهنگی پذیرایی شد.