القای حس ناامیدی در جامعه ؛برنامه جدی رسانه های دشمن

حجت الاسلام بهزاد منصوری گفت:القای حس ناامیدی از طریق رسانه ها می‌تواند پیامدهای منفی گسترده‌ای در جامعه؛ از جمله کاهش مشارکت اجتماعی و سیاسی،کاهش اعتماد اجتماعی،انزوا و بی تفاوتی و... به دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۹۶۶۹۲۵۴
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت 
الاسلام بهزاد منصوری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه فهرج در نشست سواد رسانه در شهرستان فهرج ، گفت:القای حس ناامیدی از طریق رسانه ها می‌تواند پیامدهای منفی گسترده‌ای در جامعه؛ از جمله کاهش مشارکت اجتماعی و سیاسی،کاهش اعتماد اجتماعی،انزوا و بی تفاوتی و... به دنبال داشته باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فهرج ضمن بیان اثرات منفی القا ناامیدی در جامعه،تصریح کرد: یکی از این اثرات کاهش مشارکت اجتماعی و سیاسی است، افرادی که احساس ناامیدی می‌کنند، ممکن است انگیزه کمتری برای مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی داشته باشند و احساس کنند که تلاش آنها بی‌فایده است.

وی با بیان اینکه کاهش اعتماد اجتماعی از اثرات منفی القای ما امیدی در جامعه است ،اظهار داشت :  ناامیدی می‌تواند منجر به کاهش اعتماد افراد به یکدیگر و مسئولین ، به نهادهای اجتماعی و به آینده شود.

منصوری در ادامه ضمن بیان علت  انزوای مردم در حوادث و اتفاقات کشور و دنیا ،بیان کرد: افرادی که ناامید هستند، ممکن است احساس انزوا و بی‌تفاوتی نسبت به مسائل جامعه و کشور و جهان  پیدا کنند.

منصوری ضمن بیان راهکارهای مقابله با القای ناامیدی از طریق رسانه،گفت:افزایش سواد رسانه‌ای یکی از این راه ها است ؛آموزش به افراد در مورد نحوه تفکر انتقادی در مورد رسانه‌ها، شناسایی اخبار جعلی، تشخیص سوگیری‌های رسانه‌ای و درک مکانیسم‌های القای ناامیدی یکی از راه مقابله با این برنامه دشمن است.

منصوری در آخر افزود: در نهایت، آگاهی از نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی احساسات و افکار، و تلاش برای مصرف هوشمندانه و انتقادی رسانه‌ها، می‌تواند به کاهش اثرات منفی القای ناامیدی و تقویت امید و انگیزه در جامعه کمک کند. رسانه‌ها باید مسئولانه عمل کنند و در کنار پوشش مشکلات، به ارائه اخبار مثبت، امیدبخش و راه‌حل‌محور نیز توجه داشته باشند تا به جای القای ناامیدی، به تقویت روحیه و امیدواری در جامعه کمک کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار