۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:53
کد خبر : 9669319
۰۹:۵۱

۱۴۰۳/۱۱/۳۰

سالانه بیش از ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در خلخال تولید می‌شود

مدیر امور آب خلخال گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در این شهرستان تولید می‌شود که بخش بزرگی از آن روانه رودخانه قزل اوزن شده و از چرخه مصرف آب این منطقه خارج می‌شود.

سالانه بیش از ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در خلخال تولید می‌شود

به گزارش بسیج ، رضا شمس روز دوشنبه در نشست با سرپرست فرمانداری خلخال گفت: از ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب تولیدی سالانه خلخال ۹۰ میلیون متر مکعب در این شهرستان مصرف و مابقی بدون استفاده از چرخه مصرف آب شرب و کشاورزی خارج می‌شود.

مدیر امور آب خلخال گفت: از مجموع ۹۰ میلیون متر مکعب آب مصرفی سالانه شهرستان ۷۰ درصد به بخش کشاورزی اختصاص می‌یابد که غالباً به صورت سنتی و غرقابی مصرف می‌شود.

وی همچنین از تخصیص ۱۵ میلیون متر مکعب آب برای برداشت حوضه آبریز رودخانه قزل اوزن به این شهرستان خبر داد و گفت: در صورت ایجاد زیرساخت برای مصرف آب می‌توان میزان تخصیص برداشت آب از حوضه آبریز قزل اوزن را افزایش داد.

۲۰درصد شهر خلخال فاقد شبکه فاضلاب است

مدیر شرکت آب و فاضلاب خلخال هم در این نشست گفت: ۲۰ درصد از مناطق مختلف شهر خلخال در مرکز و حاشیه این شهر شهر فاقد شبکه فاضلاب شهری است و اجرای شبکه فاضلاب در این مناطق نیازمند احداث ۲۵ کیلومتر شبکه‌گذاری است.

وی همچنین از تکمیل ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر خلخال خبر داد و افزود: در صورت تامین اعتبار مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهر خلخال که راه‌اندازی آن ضرورت دارد، احداث می‌شود.

جعفرزاده اظهار داشت: به علت حذف ردیف اعتباری ماده ۲۱ بودجه ملی شبکه فاضلاب خلخال، توسعه و تکمیل شبکه فاضلاب خلخال قادر به استفاده از اعتبارات ملی برای ادامه و تکمیل این پروژه نیست و در عین حال اعتبارات استانی نیز جوابگوی اجرای پروژه ۲۵ کیلومتر شبکه‌گذاری فاضلاب در این شهر نمی‌باشد.

وی با اشاره به فرسوده بودن شبکه آبرسانی شهر خلخال ادامه داد: سالانه مقدار قابل توجهی از آب تولیدی و تصفیه شده این شهر به علت فرسودگی لوله‌ها هدر می‌رود.

مدیر شرکت آب و فاضلاب خلخال گفت: با اجرای ۸۰۰ متر خط اصلی انتقال آب از تصفیه‌خانه به مخازن قازان داش ۳۰ درصد از پرت آب تولیدی این شهر جلوگیری شد.

حسین وطن دوست ، سرپرست فرمانداری خلخال هم در این نشست با بیان اینکه مشکل آب شرب در خلخال در مقایسه با سایر مناطق استان اردبیل حاد نیست، اظهار کرد: مدیران آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب شهرستان برنامه پیشنهادی برای اجرای پروژه‌های خود از جمله اصلاح شبکه آب شرب و نحوه بهره‌مندی از اعتبارات ملی برای ادامه عملیات اجرایی و تکمیل فاضلاب را ارائه کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید