۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
22:09
کد خبر : 9669350
۱۱:۱۰

۱۴۰۳/۱۱/۳۰
رییس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قزوین؛

کنترل نقشه های معماری سیستمی می شود

محسن اسفندیاری گفت: به درخواست معاونت شهرسازی و معماری و با اقدامات سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قزوین، به زودی فرایند فیزیکی کنترل نقشه‌های معماری حذف و روند تأیید این نقشه‌ها سیستمی می شود.

 

قروین_ به گزارش بسیج، محسن اسفندیاری رییس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قزوین با اعلام این خبر گفت: بستر سیستمی کردن ثبت درخواست دستور تهیه نقشه و پروانه ساختمانی آماده سازی و برون سپاری شده و همچنین به زودی فرایند کنترل نقشه های معماری در بستر الکترونیک صورت می گیرد.

 

اسفندیاری ضمن ضرورت بهره‌گیری از توسعه ارتباطات الکترونیکی تاکید کرد : لینک سامانه و فایل آموزشی فرایند الکترونیکی کنترل نقشه های معماری در پرتال شهرداری قزوین به نشانی Qazvin.ir بارگذاری شده است و در این راستا مسئولین دفاتر طراحی می توانند با مراجعه به کارتابل دفتر نسبت به ارسال نقشه های معماری جهت کنترل و تایید اقدام نمایند و نیازی به مراجعه به شهرداری جهت کنترل نقشه وجود ندارد.

 

انتهای/۱۰۰۲/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید