فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی:

اعزام بیش از ۲۰۰۰ دانشجو به مناطق راهیان نور / اردوی راهیان نور، دانشگاه بزرگ انسان سازی و آشنایی با هویت ملی

میثم مرادی گفت:این اردو فرصتی ارزشمند برای جهاد تبیین و آشنایی نسل جوان با فرهنگ مقاومت و ایستادگی به شمار می‌رود و بی شک این فرصت ارزشمند به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی کشور، فضایی را برای مرور تاریخ پرافتخار دفاع مقدس فراهم می‌کند.
کد خبر: ۹۶۶۹۵۱۳
|
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ میثم مرادی، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان از اعزام  بیش از ۲۰۰۰  دانشجو در قالباردوی راهیان نور دانشجویی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس خبر داد.

وی افزود: این اردو فرصتی ارزشمند برای جهاد تبیین و آشنایی نسل جوان با فرهنگ مقاومت و ایستادگی به شمار می‌رود و بی شک این فرصت ارزشمند به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی کشور، فضایی را برای مرور تاریخ پرافتخار دفاع مقدس فراهم می‌کند.

مرادی با بیان اینکه  دانشجویان با بازدید از یادمان‌های مهمی همچون شلمچه، طلائیه، هویزه و اروندکنار، با فداکاری‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان اسلام آشنا خواهند شد بیان داشت: حضور در این مناطق می‌تواند به تقویت روحیه ایثار و فداکاری را در آنها تقویت کند.

وی همچنین افزود: هدف اصلی از برگزاری این اردو، انسان‌سازی، رشد و تعالی و انتقال ارزش‌های اسلامی و ایرانی به نسل جوان است، ما بر این باوریم که آشنایی دانشجویان با تاریخ کشور و فداکاری‌های رزمندگان، می‌تواند به تقویت هویت ملی و دینی آنها کمک کند و آنها را برای مواجهه با چالش‌های آینده آماده‌تر سازد.

مرادی خاطرنشان کرد:  برنامه‌ریزی این اردو به گونه‌ای انجام شده است که علاوه بر بازدید از یادمان‌ها، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های فرهنگی نیز برگزار خواهد شد و این کارگاه‌ها به دانشجویان کمک می‌کند تا درک بهتری از نقش خود در جامعه و مسئولیت‌های اجتماعی‌شان پیدا کنند.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان مرکزی تأکید کرد:این اردو به عنوان یک تجربه بی‌نظیر در زندگی دانشجویی خواهد بود و قطعا ثمرات متعدد را در زندگی این عزیزان و قشر جوان و تاثیرگذار جامعه خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار