مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: نظارت دقیقتری بر نانواییها انجام میشود و در این راستا، برنامههایی برای رصد عملکرد نانواییها و افزایش کیفیت نان در استان در دست اجراست.
علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج درباره موضوع نان و مشکلات موجود در این حوزه، اظهار کرد: مباحث مهمی در جلسهای با حضور استاندار کرمانشاه و اعضای اتحادیه نانوایان، مطرح شد که خوشبختانه نتیجه آن، تصمیمگیریهای کاربردی برای بهبود وضعیت نانواییها بود. این جلسه طی هفته جاری به منظور پیگیری دغدغههای مردم و برای رسیدگی به کیفیت نان و تنظیم وضعیت عرضه آن برگزار شد.وی افزود: یکی از نکات مهمی که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت، کیفیت نان بود که بهویژه در ماههای اخیر نگرانیهای زیادی را به همراه داشته است. استاندار با تأکید بر این موضوع، پیشنهادات موثری را برای بهبود کیفیت آرد و نان مطرح کردند و قرار بر این شد که کارگروه تخصصی برای رصد هفتگی این موضوع تشکیل شود.مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این راستا، برنامههایی برای آموزش نانوایان، ارتقاء تجهیزات پخت و فرآوری خمیر در نظر گرفته شده، همچنین، تلاش خواهیم کرد که گندمهای باکیفیتتری از استان تهیه شود تا کیفیت نان در سطح شهر کرمانشاه ارتقا یابد.وی ادامه داد: یکی دیگر از دغدغههای موجود نظم و انضباط کاری در نانواییها بود که در این جلسه بهطور جدی پیگیری شد. قرار است که بهزودی تمامی نانواییها به نصب بنر یا تابلوهایی برای اعلام ساعات کاری خود ملزم شوند تا شهروندان بتوانند از ساعت دقیق عرضه نان مطلع شوند.
ملکشاهی به طرحهایی برای ماه رمضان اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان، برنامهریزیهایی برای راهاندازی نانواییهای شیفت شبانه در ۸ منطقه شهری انجام شده است تا مردم بتوانند در ساعات مختلف شبانهروز نان تازه تهیه کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه تصریح کرد: در زمینه نظارت و پایش وضعیت نانواییها به صورت روزانه و دقیق اقدامات لازم را انجام میدهیم. در این راستا، نانواییهایی که به وظایف خود عمل نمیکنند، تحت بررسیهای تعزیری قرار خواهند گرفت، در حالی که نانوایانی که عملکرد خوبی دارند، از طریق سامانه نانینو و در قالب مشوقهای تشویقی از جمله تخصیص آرد ویژه و سهمیههای اصلاحی و ترمیمی پاداش خواهند گرفت.وی افزود: این روند در تمامی نانواییهای استان به طور ماهیانه رصد میشود تا بتوانیم با تقسیم سهمیهها، عملکرد نانوایان را بهبود بخشیم..
ملکشاهی با بیان اینکه در سطح استان 2 هزار و 100 نانوایی دولتی و نیمه دولتی فعالیت دارند، ادامه داد: نظارت دقیقتری بر نانواییها انجام میشود و در این راستا، برنامههایی برای رصد عملکرد نانواییها و افزایش کیفیت نان در استان در دست اجراست. امیدواریم با پیگیریهای بیشتر، کیفیت نان بهبود یافته و رضایت مردم جلب شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار