همزمان با برپایی رزمایش ۳۰ هزار نفری پیامبر اعظم ۱۹ در استان سمنان، خواهران و برادران بسیجی سرخه حضور مقتدرانهای از خود برجای گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، در راستای برپایی رزمایش 30 هزار نفری پیامبر اعظم ۱۹ در استان سمنان، خواهران و برادران بسیجی شهرستان سرخه همراه با بسیجیان پایگاه های روستایی در قالب اجتماعی گسترده در این مراسم حضور یافتند.
این مراسم با حضور گسترده نیروهای بسیج، سپاه و ارتش با هدف آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات مختلف و تقویت توان عملیاتی در شرایط مختلف به مرحله اجرا درآمد. در این رزمایش، فرماندهان و نیروهای بسیجی در کنار سایر ارگانها با همکاری و هماهنگی کامل به انجام تمرینات مختلف پرداختند.
همچنین در پایان این رزمایش، سرهنگ پاسدار محمد مهدی ادهم، فرمانده رزمایش پیامبر اعظم ۱۹، در سخنانی از تلاشهای شبانهروزی تمامی شرکتکنندگان قدردانی کرد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار