به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهید سعید قهاریسعید در یک خانه باصفا و مذهبی در روستای چنارعلیا از توابع شهرستان اسدآباد به دنیا آمد. از طفولیت با نوای اذان و اقامه آشنا شده و زمینه مبارزه با نفس را در خود فراهم کرد.
او در سن ۶ سالگی تحصیلات ابتدایی خود را با نمرات بالا به اتمام رساند. به دلیل نبود مدرسه راهنمایی در روستای محل تولد، خانوادهاش به شهر همدان کوچ کردند و او در مدرسه عطار نیشابوری همدان تحصیلش را ادامه داد.
سعید قهاریسعید در کنار تحصیل، به همراه پدرش در مسجد محله به کسب علوم قرآنی پرداخت و از مرحوم آیتالله ملاعلی همدانی کسب فیض کرد.
او پس از پایان دوره راهنمایی به خدمت سربازی اعزام شد و پس از خاتمه خدمت، به تحصیل خود ادامه داد. در سالهای ۵۴ و ۵۵ با آگاهی از جلسات انقلابیون، تلاش مستمر خود را برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی آغاز کرد. او چندین بار توسط رژیم طاغوت دستگیر و شکنجه شد.
پس از پیروزی انقلاب، او به عنوان یکی از هستههای اولیه تشکیلدهنده سپاه پاسداران همدان مشغول به کار شد و لباس سبز پاسداری را در اوج جوانی به تن کرد. او در درگیریهای دهگلان و قروه سنندج مجروح شد.
در سال ۱۳۵۸ با لبیک به ندای امام خمینی (ره)، برای نجات پاوه از چنگال کومله و دموکرات به پاوه عزیمت کرد و در کنار شهید چمران به نبرد با دشمن پرداخت. حضور در کنار شهید چمران نقطه عطفی در زندگی او بود.
پس از صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، او مأمور راهاندازی و سازماندهی واحد بسیج در استان همدان شد و در سال ۱۳۵۹ مسئولیت فرماندهی سپاه نهاوند را بر عهده گرفت.
او طی این مدت با سردار شهید محمد بروجردی و سردار شهید حاج احمد متوسلیان همکاری داشت و از فضائل اخلاقی و معنوی آنها بهرهگیری کرد. او گردان ۲۰۷ شهید بهشتی را ایجاد و چندین پایگاه عملیاتی راهاندازی کرد.
در اواخر سال ۱۳۶۲ با چند صد نفر از بسیجیان و پاسداران به منطقه چنگوله اعزام شد و در عملیات والفجر ۵ به عنوان رئیس ستاد لشکر الزهرا (س) انجام وظیفه کرد. در سال ۱۳۶۳ به فرماندهی سپاه جوانرود منصوب شد.
پس از مجروحیت و مداوا، حاج سعید به فرماندهی سپاه پاوه و تیپ مستقل ۲۱۲ حمزه سیدالشهدا منصوب شد. او در خطوط عملیاتی منطقه و عملیات والفجر ۱۰ شرکت کرد. همچنین جانشینی فرماندهی تیپ مستقل ۱۰۰ انصارالرسول (ص) و جانشینی قرارگاه استانی شهید شهرامفر کردستان را عهدهدار بود.
وی در یکی از ماموریتها مجروح شد و پس از بستری شدن به دلیل شور و هیجان خدمت، با عصا در محل کار حاضر شد. این نشان از تعهد و فداکاری وی دارد.
پس از انتصاب به جانشینی فرماندهی قرارگاه نجف در کرمانشاه و سپس فرماندهی ارشد یزد و تیپ مستقل الغدیر، حاج سعید تیپ را به بهترین شکل آماده و عملیاتی ساخت.
او ترجیح داد در منطقهای عملیاتی باشد و در نهایت به فرماندهی لشکر ۳ نیروی مخصوص حمزه سیدالشهدا (ع) منصوب شد. او در مدت کوتاه خدمتش با صداقت و خلوص تلاش کرد.
حاج سعید در تاریخ چهارم اسفند ۱۳۸۵ در ارومیه و در ارتفاعات جهنم دره در درگیری با اشرار و گروهک پژاک به شهادت رسید و به دیدار معبودش شتافت.
وصیتنامه شهید سعید قهاریسعید، بیانگر احساسات عمیق او نسبت به وظایف دینی و انقلابیاش است.
او خداوند متعال را برای توفیق خدمت به ولایت امر و مبارزه با دشمنان قدردانی میکند. او جنگیدن علیه شیطان بزرگ آمریکا را یک توفیق و افتخار بزرگ میداند.
حاج سعید خواسته بزرگش را مرگ در راه حق بیان میکند و برای پیوستن به کاروان شهدا دعا میکند. او پیمان خود با خدا را تاکید کرده و از او میخواهد که جزء شهدا باشد.
او از خداوند میپرسد که آیا اقداماتش به ثمر خواهد رسید یا نه؟ در عین حال آماده است باقیمانده عمر خود را به مقام معظم رهبری هدیه نماید.
او به سختیهایی که خانوادهاش به دلیل هجرتهای زیاد تحمل کردهاند اشاره میکند و از خدا میخواهد که خانوادهاش را از او راضی گرداند.
حاج سعید از خداوند میخواهد که مرگش را شهادت در راه حق قرار دهد، نه به خاطر بهشت، بلکه به خاطر شهدایی که در کنارشان شهید شده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ فیلم «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری و تهیهکنندگی آرش زینال خیری در ژانر دفاع مقدس، به زندگی شهید سعید قهاریسعید، این فرمانده برجسته دوران جنگ ایران و عراق میپردازد. حمایت بنیاد فرهنگی روایت فتح و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس نیز نشان دهنده اهمیت این اثر است.
انتهای پیام/