۰۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 28 March 2025
18:45
کد خبر : 9670193
۲۲:۱۸

۱۴۰۳/۱۲/۰۴
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

جهادتبیین محدود به بسیج و مسجد نیست/خطر بزرگ را هر کس احساس کند انگیزه جهاد پیدا می‌کند

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه تا در مقابل دشمنان از جهت نظامی طرح موثر انجام نشود سلطه آنها به هیچ جامعه‌ای فرصت حیات نمی‌دهد گفت: مشکل اقتصادی داریم چون جنگ اقتصادی است همانطور که در جنگ نظامی قتل عام می‌کنند و هیچ قانونی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز در جلسه شبکه سرمربیان صالحین استان با استاد صالحین که به صورت وبینار( برخط) برگزار شد، اظهار داشت: طرح صالحین اسم گذاری لفظی نیست واژه صالح  آنجایی به کار گرفته می‌شود که شخص کارآمد صالح است.

وی عنوان کرد: طرح صالحین برای این است که وقتی کارشناس امینی همچون رهبر انقلاب می‌فرمایند "حساب هشت میلیون نیروی صالح، بسیجی، جوان و پا در رکاب"، پیدا است که باید تحقق پیدا کند تا در  تحقق اهدافی که کارشناس می‌فرماید تاثیرگذار باشد هیچ کاری با ارزش‌تر از این نیست و هیچ باقیات و صالحاتی در این حد قرار نمی‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه قرآن مجید جاهایی که وعده داده همین معیار است افزود: بنا است که جهان از شر انسان خواران نجات پیدا کند و دست استعمارگران را از سر نوع انسان کوتاه کند این کار از انسان صالح ساخته است و مجهز شدن برای کارآمد شدن در یک چنین امر مهمی برای نجات انسان‌ها از این شر بزرگی که در آخرالزمان دامن انسان‌ها را گرفته است جدی‌ترین مسئله جهان و انسان این است.

وی خاطرنشان کرد: از آن سوی، خطر دشمن را می‌بینید که دشمن معمولی نیست در گذشته‌ها همانطور که در تاریخ است اجمالاً در هر قومی، شهری یا کشوری یک عده گردنه‌گیر و سارق و دزد متفرق بودند  حالا از ۵۰۰ سال قبل دزدهای جهانی و بین‌المللی همدیگر را پیدا کردند و برای اینکه به کاروان انسانی در سطح جهان حمله ببرند و به جهان مسلط شوند بسیار ورزیده عمل می‌کنند.

حجت الاسلام عبادی با اشاره به جنگ‌های ترکیبی که دشمنان تمام سخت‌افزار و نرم‌افزارش را در سطح بسیار پیچیده فراهم کردند تاکید کرد: تنها صالحین به درد این کار می‌خورند که جهان را از حلق این‌ها نجات دهند این کار شدنی است منتها فراهم کردن اسباب شرط است آنچه را که در سال ۵۷ در ایران انجام شد ایرانی که مستقیم و غیر مستقیم تحت حمایت بلوک غرب و شرق بود با همه تجهیزات در ۲۲ بهمن برخلاف تحلیل‌ها و تصورات دیگران خدا این انقلاب که تجدید حیات اسلام و حافظ همه شئون انسانی است را هدیه فرمودند.

وی خطاب به استادیاران صالحین استان گفت: شما همان نقش را در سطح جهان دارید و در عین حال که دشمن به همه تجهیزات مجهز است ، همه امور را به صورت تخصصی می‌بیند و اتاق‌های فکری آنها همه مسائل را تحلیل می‌کند اما مسئله ایمان پاسخ همه آنها را می‌دهد همانطور که در جریان یک سال و نیم اخیر که یک جنگ بین‌المللی مستقیم و غیر مستقیم علیه فلسطین، غزه و لبنان را پاسخ داد که یک جنگ عادی نبود پس پیروزی شدنی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در هر امری آگاهی شرط اولیه است افزود: به برکت انقلاب اسلامی و نیروی ایمانی  زمینه مساعدی است بسیج گنج بزرگی است اگر تشکیلات درست، فعال، کارشناسی شده، دانش بنیان و با انگیزه کار کند روشنگری کاملاً قابل توسعه است این  کافی نیست و اقشار جامعه و مردم جهان همه در این حق شریک هستند.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب تاکید بر جهاد تبیین دارند راهکاری دارد خاطرنشان کرد: بسیاری افراد به دلایل مختلف امکان و شرایط لازم برای کسب آگاهی‌های لازم را ندارند  و تنها محدود به بسیج و مسجد نیست بلکه برای همه انسان‌ها باید اتمام حجت کرد و کسانی را که ما توانستیم آگاهی لازم دهیم.

وی اظهار داشت: انسان را بیش از اینکه به جرم جهلش مؤاخذه کنند به جرم علمش مؤاخذه می‌کنند اینکه آموزش فراگیر شود راهکاری دارد  به سراغ همه نوع انسان باید رفت در هر جایی به هر اندازه‌ای که میسر است تنها منحصر به بسیج نیست اما وقتی ما آگاهی لازم ندهیم دشمن با همه امکانات و قانونی که ندارد که  به حق و حقوق نگاه کند از هر دری وارد می شود دروغ، فریب، صحنه سازی و آدم کشی برایش فرقی نمی‌کند.

حجت الاسلام عبادی با بیان اینکه در جنگ نرم شیوه‌های تبلیغات فریبنده دشمن برای جوانان ما مانع ایجاد می‌کند و ما باید مانع را برطرف سازیم و مرتبط باشیم افزود:  این خطر بزرگ را هر کس احساس کند انگیزه پیدا می‌کند که تا این مسئله حل نشود هیچ جای زندگی معنی نمی‌دهد چون امنیت نیست.

وی ادامه داد: اگر دشمن به هر نسبتی بر جهان مسلط شود از کل کره زمین جای امن برای بشر نخواهد بود امنیت مسئله‌ای است که اول باید تامین شود تا بعد هر کاری صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: خطری که امروز دنیا را تهدید می‌کند تا این مسئله حل نشود بقیه مسائل حل نمی‌شود مشکلاتی که وجود دارد مشکلات عارضی است که دشمن ایجاد می‌کند مشکل اقتصادی داریم چون جنگ اقتصادی است جریان اقتصادی نیست که اگر چنین باشد با اندیشه‌های انقلابی مسئله حل شدنی است همانطور که در جنگ نظامی قتل عام می‌کنند و هیچ قانونی نیست در جنگ اقتصادی همینطور است.

وی با بیان اینکه تا در مقابل دشمنان از جهت نظامی طرح موثر انجام نشود سلطه آنها به هیچ جامعه‌ای فرصت حیات نمی‌دهد یادآور شد: مابقی مسائل نیز چنین است اگر مسائل درست تبیین شود انگیزه‌ها خیلی بیشتر می‌شود حتی بسیاری از افرادی که در شرایط عادی فکر می‌کنیم با مسائل صالحین ، بسیج و انقلاب سازگار نیستند چنین نیست که در تجربه دفاع مقدس داریم که وقتی خطر دشمن را فهمیدند و آگاهی به دست آوردند در اولویتشان دفاع از کشور را دانستند.

وی در پایان گفت: در مباحث صالحین بخش‌هایی تا به حال عمل می‌شده که در این راه جدیت ، توسعه، تعمیق و سرعت می‌خواهد اما نباید قانع باشیم و همانطور که در جلسات جدید مطرح می‌شود برای توسعه و وصول به مسائلی که هنوز ورود نکردیم نیز باید مد نظر قرار دهیم.

انتهای خبر


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید