مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور تاکید کرد:

شکست همه جانبه اسرائیل در تشییع شهید نصرالله

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور گفت: شکوه حضور جمعیت بی‌نظیر مردم در تشییع جنازه سیدحسن نصرالله، امپراتوری نظامی، سیاسی و رسانه‌ای اسرائیل را در هم شکست.
کد خبر: ۹۶۷۰۸۳۲
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۶

شکست همه جانبه اسرائیل در تشییع شهید نصرالله

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، حجت الاسلام حسین زهدی با اشاره به تفسیر آیات ۳۲ و ۳۳ سوره توبه، اظهار داشت: این آیات به عنوان مصداقی از شرایط امروز جهان اسلام و محور مقاومت تبیین کرده است. 

وی با بیان اینکه دشمنان از جمله اسرائیل و آمریکا در تلاش هستند تا با استفاده از امپراتوری رسانه‌ای و فضای مجازی، مقاومت را تضعیف کنند، ادامه داد: اما خداوند اراده دارد که نور خود را کامل کند و تاریکی‌ها را از بین ببرد، حتی اگر کافران و مشرکان از این امر ناخشنود باشند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور به اهمیت محور مقاومت در مقابله با دشمنان اشاره کرد و گفت: محور مقاومت متشکل از گروه‌هایی همچون حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن و نیروهای شیعی در عراق، لبنان، ایران و دیگر نقاط جهان است که به عنوان ابزار دفاع الهی عمل کرده‌اند. 

زهدی اظهار داشت: این محور نه‌تنها در برابر جنایات صهیونیست‌ها ایستادگی کرده، بلکه در عرصه بین‌المللی نیز موجی از اعتراضات مردمی علیه نسل‌کشی و جنگ ایجاد کرده است. 

وی یادآور شد: حتی در آمریکا و اروپا نیز مردم به خیابان‌ها آمده و علیه سیاست‌های جنگ‌طلبانه تظاهرات کرده‌اند.

این کارشناس سیاسی در خصوص شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، و تأثیر آن بر محور مقاومت گفت: دلیل‌ گردهمایی گسترده و بزرگ این مردم قدردان در تشییع و تدفین شهید نصرالله این است که ویژگی‌های شخصیتی و مکتب نصرالله برای مردم جهان در حال آشکار شدن است که البته این همان موضوعی بود که دشمنان نمی‌خواستند اتفاق بیفتد. 

زهدی خاطرنشان کرد: ویژگی‌هایی چون صداقت، اخلاق فردی، شجاعت، روحیه انقلابی، حضور در میدان نبرد و ولایت‌مداری از ویژگی‌های این مرد بزرگ جبهه مقاومت بود.

وی تاکید کرد: حتی صهیونیست‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کنند، شهید نصرالله را فردی صادق می‌دانستند و سخنان او را بیشتر از رهبران خود باور داشتند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور، ولایت‌مداری سید‌حسن نصرالله و پایبندی ایشان به مقام معظم رهبری را از دیگر خصایص این شهید مقاومت عنوان کرد و گفت: سید حسن نصرالله نه‌تنها فرمان‌بردار رهبر انقلاب اسلامی ایران بود، بلکه تلاش داشت تا حتی پیش از صدور فرمان، آنچه را که رضایت رهبر انقلاب در آن نهفته است، عملی کند.

زهدی ادامه داد: این همان اصل "از تو به یک اشاره، از ما به سر دویدن" بود که به عنوان آموزه‌ای به نیروهای حزب‌الله نیز منتقل شده بود.

وی بیان داشت: یکی دیگر از ویژگی‌های بسیار مهم سید حسن نصرالله ویژگی اشدا علی الکفار رحما بینهم بود. 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم فرموده بودند این انقلاب از آغاز تا امروز با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان ایستاده و از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است لذا سیدحسن نصرالله خودش را شاگرد مکتب پیامبر و حضرت علی علیه السلام و فرزندان ایشان و شاگرد مکتب حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری می‌دانست و این جمله معروف اشدا علی الکفار و رحما بینهم از مصادیق رفتاری بود.

زهدی خاطرنشان کرد: این موضوع در خطابه‌های شجاعانه، بسیار پرشور و پر مغز و پر محتوای سیدحسن نصرالله و مقابله او با رژیم سفاک و کودک کش اسرائیل غاصب به کرات دیده شده بود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به تأثیر مستقیم سید حسن نصرالله بر مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی اشاره شد و اظهار داشت: ایشان بارها اسرائیل را "خانه عنکبوت" نامیده و به مقابله با توان نظامی و سایبری این رژیم ایستاده بود.

 زهدی خاطرنشان کرد: حزب‌الله لبنان، در کنار انصارالله یمن و دیگر گروه‌های مقاومت، مانع از تمرکز کامل ارتش اسرائیل بر نوار غزه شد. این فشارهای چندجانبه، در نهایت باعث شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور حملات گسترده‌تری را صادر کند، که منجر به شهادت سید‌حسن نصرالله و همراهانش گردید.

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نیشابور با اشاره به جمعیت میلیونی مردم در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله، بیان کرد: شکوه حضور جمعیت بی‌نظیر مردم در تشییع جنازه سید حسن نصرالله امپراطوری نظامی و سیاسی و رسانه‌ای اسرائیل را در هم شکست.

زهدی بر تداوم راه مکتب نصرالله و پیروی از مقام معظم رهبری تأکید شد و گفت: ان‌شالله با پیروی از این مسیر، خداوند توفیق خدمت به اسلام و زمینه‌سازی برای ظهور منجی عالم را به همه ما عطا نمایند. 

وی خاطرنشان کرد: راه مقاومت همچنان ادامه خواهد یافت و شهادت سید حسن نصرالله، موجب تقویت این مسیر خواهد شد.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار