به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، یکی از راهبردهای مهم بسیج در مدیریت چالشهای استانی تشکیل کارگروههای تخصصی است که متناسب با نیازها و ظرفیتهای هر منطقه فعالیت میکنند این کارگروهها متشکل از متخصصان، نخبگان و افراد باتجربهای هستند که بهصورت جهادی و هدفمند برای حل مشکلات اجرایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یک استان تلاش میکنند.
در اولین روز از ماه مبارک رمضان با حضور مسئولان ارشد استان و جمعی از نخبگان هفتمین اجلاس مجمع بسیجیان استان کردستان در سالن پبامبر اعظم استانداری برگزار شد.
راهکارهای حل مشکلات کردستان در قالب کتاب به استانداری ارائه میشود
در ادامه این مراسم سردار امانالله گشتاسبی در با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تأکید بر اهمیت بسیج در حل مشکلات استان، گفت: برای رفع مشکلات موجود در استان، راهکارهای عملی در قالب یک کتاب تدوین شده و به استانداری ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم بسیج، گفت: بسیج نه تنها متعلق به همه اقشار جامعه است، بلکه عامل اصلی حفاظت از کشور و ملت در برابر تهدیدات مختلف بوده است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهرهبرداری از ظرفیتهای بسیج در تمامی عرصهها و به ویژه در حل مسائل استان هستیم.
فرمانده سپاه کردستان در ادامه افزود: بسیج در دورانهای مختلف، از جمله بحرانها و شرایط سخت، همیشه در صحنه حضور داشته و با همراهی نخبگان میتواند تحولات مهمی را در سطح استان و کشور رقم بزند.
وی به نقش پررنگ مردم کردستان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم کردستان در تمامی مراحل انقلاب، از جمله مراسم ۲۲ بهمن امسال، حضوری بینظیر داشته و با همدلی خود تمامی توطئههای دشمن را خنثی کردند.
سردار گشتاسبی همچنین در خصوص اهمیت همکاری همهجانبه مسئولان برای توسعه استان، گفت: دولتها همواره در تلاش برای خدمت به مردم استان بودهاند و اکنون باید تمامی نهادها و اقشار مختلف جامعه، در کنار هم، به توسعه و پیشرفت کردستان کمک کنند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان در پایان تأکید کرد: بسیج در عرصههای مختلف از جمله دفاع مقدس، سازندگی، علم و فناوری، پزشکی و فرهنگسازی در جهان اسلام نقش مهمی ایفا کرده است و در شرایط کنونی نیز آماده است تا در حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان به مسئولان کمک کند.
حفظ و تقویت نخبگان در جریان تغییرات استانی
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولیفقیه در استان کردستان در این مراسم به یکی از آسیبها، یعنی طلاق اشاره کرد و گفت: برخی افراد تنها به دلیل گرفتن وام از هم جدا میشوند و پس از مدتی متوجه میشویم که دوباره با هم زندگی میکنند.
پورذهبی همچنین بر اهمیت حفظ و تقویت نخبگان در جریان تغییرات استانی تاکید کرد و افزود: تغییرات نباید به این منجر شود که نخبگان از چرخه تصمیمسازی و اجرای برنامهها خارج شوند. باید از تخصص، آگاهی و تعهدات آنها استفاده شود.
وی همچنین خواستار تبیین و ارتقای علمی جامعه شد و اظهار کرد: خودپنداری منفی و احساس کمارزشی به دلیل تهدیدات فضای مجازی و تبلیغات دشمنان، یکی از آسیبهایی است که باعث شده تا بسیاری از دستاوردهای علمی و تخصصی در کشور به درستی معرفی نشوند.
پورذهبی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر کشور در چهار دهه گذشته، افزود: در زمینههای علمی، فناوری، پژوهش و دیگر عرصهها، شاهد پیشرفتهای بزرگی هستیم که باید این دستاوردها به درستی به جامعه منتقل و تبیین شوند.
جانشین تخصصی بسیج اقشار سپاه بیتالمقدس کردستان در این مراسم اظهارداشت: در طول ساری جاری طبق احصا مشکلات استان کردستان ۱۴ مسئله توسط مجمع بسیجیان مورد بررسی علمی و تخصصی قرار گرفته است که در طول سال حل آنها از دستگاهها مطالبه میشود.
وی افزود: در راستای این ۱۴ مسئله ۲۰ جلسه به صورت گفتوگوی تصویری و حضوری توسط اعضای مجمع متخصصین بسیج استان تشکیل شده است.
بنده مرادی گفت: نتیجه بررسیهای انجام شده در قالب کتابچهای طراحی و تدوین شده است که به استاندار کردستان ارائه میشود.
جانشین تخصصی بسیج سپاه بیتالمقدس کردستان گفت: محتوای این کتابچه توسط گروههای تخصصی در طول سال مورد بررسی قرار گرفته و توسط کمیسیونهای تخصصی سازمان بسیج بررسی شدهاند.
وی از تعریف چهار گروه رصدگر در راستای ارائه راهکارهای علمی جهت مطالبه از دستگاههای استان تا سال آینده خبر داد.
بنده مرادی عنوان کرد: در قالب طرح شهید مدرس ازظرفیت نمایندگان مجلس در دو جلسه در راستای حل مشکلات استان بهرهمند شدیم.
جانشین تخصصی بسیج سپاه بیتالمقدس کردستان خاطرنشان کرد: عضویت ستاد تخصصی بسیج در شورای برنامهریزی و توسعه استان نقش موثری در بیان مشکلات و ارائه راهحلهای موثر دارد.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان تاکید کرد: این دستاوردها نباید تحت تاثیر تهدیدات فضای مجازی قرار گیرد و باید در معرض دید و توجه عموم قرار گیرد.
انتهای خبر/