۰۵ / فروردين / ۱۴۰۴ - 25 March 2025
03:04
کد خبر : 9672071
۱۱:۱۹

۱۴۰۳/۱۲/۱۳
مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهرستان البرز؛

ماه رمضان ضیافت الهی و فرصتی برای خودسازی

حجت‌الاسلام مهدی شفیع‌خانی گفت: ماه رمضان؛ ضیافت الهی و فرصتی برای خودسازی است 

 

قزوین_به گزارش بسیج، هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان، حجت‌الاسلام شفیع‌خانی، مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهرستان البرز، در جمع کارکنان این ناحیه ضمن تبریک حلول این ماه مبارک، بر اهمیت روزه و فرصت‌های معنوی آن تأکید کرد.

 

وی با اشاره به اینکه رمضان، ماه میهمانی خدا، رحمت و مغفرت است، اظهار داشت: روزه‌داری تنها یک عبادت فردی نیست، بلکه تمرینی برای صبر، اراده و تقویت روحیه معنوی است. در این ماه، انسان فرصتی بی‌نظیر برای خودسازی و تقرب به پروردگار دارد.

 

حجت‌الاسلام مهدی شفیع‌خانی همچنین به فضائل ویژه این ماه ازجمله نزول قرآن و شب‌های قدر اشاره کرد و افزود: رمضان، ماهی است که در آن درهای رحمت الهی گشوده شده و بندگان می‌توانند با عبادت خالصانه و استغفار، مسیر رستگاری را هموار کنند.

 

وی در پایان از کارکنان خواست تا با بهره‌گیری از فیوضات این ماه مبارک، به تعمیق معنویت در زندگی خود بپردازند و با اخلاص و توجه به مفاهیم قرآن و دعا، از برکات این ضیافت الهی بهره‌مند شوند.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲

هادی انصاری
خبرنگار: هادی انصاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید