۰۷ / فروردين / ۱۴۰۴ - 27 March 2025
14:15
کد خبر : 9672113
۱۱:۴۰

۱۴۰۳/۱۲/۱۳

امسال ۹۴ نفر در جاده‌های اردبیل جان خود را از دست داده‌اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل گفت: در ۱۰ ماهه سال‌جاری ۹۴ نفر از شهروندانمان بر اثر تصادفات جاده‌ای برون شهری جان خود را از دست داده‌اند.

امسال ۹۴ نفر در جاده‌های اردبیل جان خود را از دست داده‌اند

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، بهزاد داورنیا عصر یکشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل با اشاره به اینکه این رقم نسبت به سال قبل افزایش نشان می‌دهد، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه‌های مرتبط در صدد هستند تا در سال‌های آینده نسبت به کاهش مرگ و میر و تلفات جاده‌ای برنامه‌های مدونی را ارائه دهند اما فرهنگ غلط رانندگی در استان سبب افزایش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات در جاده‌های استان می‌شود.

وی جاده‌های حادثه‌خیز در استان را یادآور شد و تصریح کرد: امسال با راه‌اندازی پویش «نه به تصادف» در ایام نوروز تلاش می‌کنیم تا کاهش مرگ و میر ناشی از تلفات و تصادفات برون شهری را در اردبیل شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل با بیان اینکه مسیرهای پرخطر و حادثه‌ساز در جاده‌های استان اردبیل شناسایی شده است، گفت: سربند تا سه راه عمران‌آباد پارس‌آباد، اجیرلو تا عزیزکندی پارس‌آباد، حیدرآباد تا فخرآباد مشگین‌شهر، سه راهی هیر تا سه راهی نوده در مسیر سرچم، کچی‌بلاغی تا امیرکندی بیله‌سوار و گیلانده تا پلیس راه اردبیل از جمله این مسیرهای حادثه‌ساز است که ضروری است تا رانندگان جاده‌های برون شهری نسبت به رعایت موارد ایمنی در این جاده‌ها اقدام کنند.

داورنیا با بیان اینکه سال گذشته 90 نفر در استان اردبیل به علت حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند، افزود: در 10 ماهه امسال این رقم به 94 نفر افزایش یافته است.

وی از انجام 9 هزار و 647 مأموریت توسط اورژانس استان اردبیل مربوط به تصادفات در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در این بخش نیز شاهد افزایش خدمات اورژانسی هستیم که در 10 ماهه امسال با افزایش محسوس 9 هزار و 965 مأموریت مرتبط به تصادفات انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل در تصادفات فوتی جز استان‌های امن است، اضافه کرد: در حال حاضر جایگاه استان اردبیل در وقوع تصادفات رانندگی و فوتی‌های ناشی از آن 27 کشور قرار دارد اما به نظر می‌رسد با روند افزایشی در پیش گرفته شده، این آمار صعود مخصوصی را خواهد داشت.

داورنیا با بیان اینکه در سال‌جاری پویش «نه به تصادف» راه‌اندازی شده است، بیان کرد: این پویش از اول اسفند تا 15 فروردین در کشور و به تبع آن در استان اردبیل نیز اجرا می‌شود و در حال حاضر 60 درصد از تلفات تصادفات در 12 استان کشور رخ می‌دهد که خوشبختانه استان اردبیل جز این استان‌ها نیست.

وی سه گام پویش نه به تصادف را به منظور کاهش مصادفات، مصدومیت و مرگ و میر ناشی از آن یادآور شد و ادامه داد: از اسفند 1403 تا فروردین 1404 به مدت 45 روز و با هدف کاهش تلفات رانندگی این پویش اجرایی می‌شود و در بازه زمانی یک تا سه ساله با هدف فرهنگسازی و کاهش تلفات رانندگی در حد استاندارد خاورمیانه باید این پویش را ادامه دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل با بیان اینکه نه به تصادف یکی از واقعی‌ترین مصادیق وفاق ملی است، تصریح کرد: برای تحقق اهداف این پویش پنج پیام محوری نه به رانندگی غیرایمن، نه به رانندگی با خواب‌آلودگی و خستگی، نه به رانندگی بدون کمربند اعم از سرنشینان جلو و عقب خودرو، نه به سرعت غیرمجاز و نه به موبایل حین رانندگی تاکید شده است.

داورنیا نقش رسانه‌ها را در پیشگیری و کاهش تصادفات و تلفات رانندگی مهم ارزیابی کرد و گفت: هدف غایی این پویش کاهش تلفات رانندگی است تا از قبل آن بتوانیم کمتر خانواده‌ای را در سوگ از دست دادن عضوی از آن خانواده شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل به ابلاغیه وزیر کشور برای اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: طبق این ابلاغیه همراهی استانداران در راستای تحقق این پویش ضروری است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید