بهزاد داورنیا در گفتوگو با خبرنگار بسیج در اردبیل اظهار داشت: مسائل بهداشتی، درمانی در اولویت برنامههای کاری مسئولان استان به ویژه موضوع مورد تاکید استاندار اردبیل است و ما نیز سعی میکنیم با توجه به شرایط فرسودگی بیمارستانهای اردبیل، نسبت به احداث و تکمیل بیمارستانهای در حال اجرا سرعت عمل بیشتری را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: هر چند به نسبت سالهای گذشته تجهیزات و امکانات بهداشتی، درمانی استان و حضور نیروهای تخصصی و فوق تخصصی ارتقا یافته اما همچنان نارضایتیهای مردم را از وضعیت بیمارستانها شاهد هستیم که ضروری است تا تمام انرژی خود را مصروف به تکمیل بیمارستان نجفزاده اردبیل در سالهای آینده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: ای کاش در سالهای گذشته انرژی بیشتری در این زمینه روی تکمیل بیمارستان نجفزاده اردبیل متمرکز میشد تا به جای صرف انرژی در پروژههای متعدد، ما تنها بیمارستان نجفزاده را به پیش برده و این مجموعه را در سریعترین زمان به بهرهبرداری میرسانیم.
داورنیا افزود: در حال حاضر این مجموعه بیمارستانی تنها 24 درصد پیشرفت دارد و با توجه به اینکه امسال 50 درصد اعتبار مصوب برای این پروژه محقق شده، بعید است تا 2، سه سال آینده شاهد تکمیل و بهرهبرداری از این مجموعه باشیم.
وی وضعیت کمبود اعتبارات در کشور و برخی کاستیها را در جذب اعتبارات ملی و حتی سرمایهگذاران بخش خصوصی یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم تا بعد از راه آهن، استاندار اردبیل به عنوان اولویت دوم و در نهایت سوم تکمیل بیمارستان نجفزاده را هدفگذاری کرده و در سفر رئیس جمهور در سال آینده ضرورت تخصیص اعتبارات و تکمیل و تجهیز این بیمارستان را به عنوان مطالبه جدی مردم استان مطرح کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه اضافه کرد: ما نیز سعی خود را انجام میدهیم تا از منابع مختلف به ویژه مولدسازی و فروش برخی از مجموعههای دانشگاهی نظیر خوابگاه و یا دانشکدهها نسبت به تأمین بخشی از اعتبارات اقدام کنیم که در این زمینه انتظار میرود رسانهها نیز همراهی لازم را انجام دهند تا مولدسازی در این حوزه به معنای واقعی شکل بگیرد.
داورنیا بیان کرد: قطعا با احداث و راهاندازی بیمارستان نجف زاده ما قادر خواهیم بود تا پاسخگوی مطالبات عموم مردم و افکار عمومی باشیم و ضروری است تمام هم و غم خود را مصروف تکمیل این طرح در افق چهار تا پنج سال آینده کنیم که انتظار میرود این امر در سریعتر از این زمان نیز به سرانجام برسد.
وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر اورژانس بیمارستان امام تجهیزات و امکانات مناسبی داشته و از نیروهای متخصص و فوق تخصص بهره میبرد و سعی ما بر این است تا در بیمارستانهای علوی و فاطمی اردبیل نیز اورژانس مجهزی را راهاندازی کنیم تا در سریعترین زمان خدماترسانی به مردم در این مجموعه انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: قطعا راه خطای گذشته را ما در مدیریت فعلی تکرار نخواهیم کرد و سعی ما بر این خواهد بود تا به دور از پراکندهکاری، تمرکز خود را به تکمیل پروژه عظیم بیمارستان نجفزاده اردبیل اختصاص دهیم تا این مجموعه در سریعترین زمان آماده بهرهبرداری شود.