به گزارش خبرنگار بسیج استان قزوین ، محفل انس با قرآن کریم کارکنان سپاه ناحیه امام سجاد علیه السلام شهرستان قزوین و سپاه ناحیه امام حسن علیه السلام قزوین در استان قدس امامزاده حسین علیه السلام با حضور قاریان کشوری استاد حاج علی غلامی،استاد حاج مسعود لطفی،استاد حاج جواد مهجور و استاد محمد حسین ملایی و سخنرانی حضرت آیت الله عابدینی برگزار گردید.
در این برنامه آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه سابق استان گفت: هر آنچه از زیبایی اخلاق متصور است، خداوند برای پیامبر اعظم آورده است و او را به عنوان صاحب خوی و خصلت و صفت و صاحب اخلاقی بزرگ ستایش کرده است. «و انک لعلی خلق عظیم؛ به درستی که تو صاحب خلق و خوی بزرگ و باعظمتی هستی».
وی در ادامه عنوان کرد: از همسر رسول خدا درخصوص اخلاق رسول اکرم(ص) در خانه سوال شد و اون اینگونه پاسخ داد اخلاق پیامبر قرآنی است.
آیت الله عبدالکریم عابدینی خاطرنشان کرد: سعادت یک انسان به این بستگی دارد که اخلاق قرآنی داشته باشد و باید این اخلاق را در تمام مراحل و ابعاد زندگی فردی و اجتماعی خود بکار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در تمام شئونات زندگی باید قرآنی باشیم بیان کرد: در این دنیا باید به ولایت خداوند، رسول خدا، ائمه و جانشینان ائمه در عصر غیبت ایمان داشته باشیم و این نیز همان اخلاق قرآنی است.
آیت الله عابدینی ضمن بیان اینکه روزه گرفتن سبب قدرت فهم میشود تصریح کرد: رسول خدا در خطبه شعبانیه ماه رمضان را معرفی کرده اند و در این ماه، مومنان با دریافت دعوت «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ»، به میهمانی خداوند فراخوانده میشوند.
وی ضمن اشاره به اینکه روح ما در ماه مبارک رمضان بزرگ میشود اضافه کرد: خوراک روزهدار تقواست و روزه دار با تقوا پذیرایی میشود، ماه رمضان انسان را از حقارت به عظمت میرساند و انسان را شریف میکند.
آیت الله عبدالکریم عابدینی با بیان اینکه ذکر خدا در وجود انسان باید جاری شود ادامه داد: ماه رمضان دریای کرامت است روزه بگیرید چراکه کرامت درتقواست و تقوا محصول ماه مبارک رمضان است و رشد، خیر و سعادت اخروی و آرامش دنیوی انسان در گرو روزه است.
وی در عنوان کرد: در در آیه ۱۹ سوره رعد میخوانیم «أَفَمَنْ يَعْلَمُ أَنَّمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ الْحَقُّ كَمَنْ هُوَ أَعْمَىٰ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ» آیا کسی که می داند آنچه از سوی پروردگارت بر تو نازل شده حق است، مانند کسی است که نابیناست؟! فقط خردمندان [بینادل] متذکر [حق] میشوند. این آیه انسانها را به دو دسته تقسیم میکند یا بینا هستند و چشم بصیرت دارند یا نابینا هستند. بینایان کسانی هستند که فهم قرآنی دارند.
افرادی هستند که قرآن میخوانند اما نسبت به والدین ظالم و بیرحم هستند افرادی که بجای دوستی با دوستان خدا دشمنان خدا را دوست میگیرند اینها فهم قرآنی ندارند بلکه مورد لعنت قرار میگیرند.
آیت الله عبدالکریم عابدینی در انتها افزود: هر آیه قرآن کریم را باید درک کنیم و در زندگی خود پیاده کنیم و نام و یاد خداوند، عظمت جویی در آیات قرآنی و تقوا نسخه هر روز و هرلحظه زندگی ما باید باشد.