به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛حجت الاسلام والمسلمین ایزدی در جمع بسیجیان شهرستان رفسنجان در ضیافت افطاری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و لزوم کسب معنویت در ماه نزول قرآن و استفاده از ظرفیت لیالی قدر، بر اهمیت مسئله جمعیت تأکید کرد. وی اظهار داشت: یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص جوانی جمعیت و افزایش جمعیت است.
وی ادامه داد: جمعیت مولفه قدرت هر کشوری است. کشور ما در حال حاضر متاسفانه به خاطر کاهش زاد و ولد در سالیان اخیر به کشور میانسالی تبدیل شده است و از طرفی در چاله جمعیتی افتادهایم. اگر دیر بجنبیم و اگر کوتاهی شود، از چاله به چاه میافتیم و آن وقت است که دیگر علاجی نمیماند."
حجت الاسلام ایزدی با تأکید بر اهمیت زاد و ولد، ازدواج آسان، افزایش ازدواج، کاهش طلاق و فرزندآوری گفت: "حداقل هر خانواده ایرانی باید ۴ فرزند داشته باشد.
وی همچنین اشاره کرد: ما در حال حاضر ۴۵۰ درصد کاهش جمعیت داشتهایم که جهان و خانه بهداشت و سازمان ملل را شگفتزده کردهایم. البته کاهش جمعیت دلایل فراوانی دارد، یکی از آنها همان بحثی است که قانون شد و شعار داده شد 'فرزند کمتر زندگی بهتر' که امروز باید گفت 'فرزند بیشتر زندگی شادتر'.
وی از بسیجیان خواست تا به مسئله زاد و ولد توجه ویژهای داشته باشند و افزود: هم خودتان اهل فرزندآوری باشید و هم بر دیگران مروج باشید، گرههای ذهنی را باز کنید و فرهنگسازی کنید.
در پایان، حجت الاسلام ایزدی با اشاره به ضرورت جوانی کشور برای تحقق تمدن اسلامی گفت: انقلاب اسلامی باید انشالله تمدنسازی اسلامی را شکل دهد. این تمدن برای حضرت صاحب علیه السلام کشور جوان، سرباز میخواهد. نگذاریم و اجازه ندهیم کشور پیر شود و خدای ناکرده دچار بحران شود.