۱۹ / فروردين / ۱۴۰۴ - 08 April 2025
23:26
کد خبر : 9678410
۱۲:۴۴

۱۴۰۴/۰۱/۱۷

چمن مصنوعی ورزشگاه علی دایی اردبیل راه‌اندازی می‌شود

سرپرست فرمانداری اردبیل از اختصاص اعتبار برای راه‌اندازی زمین چمن مصنوعی ورزشگاه علی دایی و تکمیل آن در سال جاری خبر داد.

چمن مصنوعی ورزشگاه علی دایی اردبیل راه‌اندازی می‌شود

فرزاد قلندری روز یکشنبه در دیدار مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل اظهار کرد: اعتبار لازم برای راه‌اندازی زمین چمن مصنوعی ورزشگاه علی دایی اردبیل اختصاص می‌یابد که تا پایان امسال در اختیار ورزشکاران قرار بگیرد.

وی با اشاره به برنامه ساماندهی پیست تارتان ورزشگاه علی دایی اردبیل با تامین اعتبار مورد نیاز بیان کرد: ساماندهی فضای داخلی و بیرونی ورزشگاه نیز جزو اولویت‌های اساسی است.

سرپرست فرمانداری اردبیل اضافه کرد: در راستای تامین آب و برق و دیگر زیرساخت‌های لازم ورزشگاه علی دایی هم نشست‌هایی با دستگاه‌های متولی انجام می‌شود تا این مشکلات هم مرتفع گردد.

وی ادامه داد: سرپوشیده کردن ورزشگاه علی دایی اردبیل هم نیازمند اعتبار ملی است که برای اجرایی کردن این طرح و تکمیل زیرساخت‌های ورزشگاه باید از ظرفیت وزارت، ملی و نمایندگان منطقه در مجلس شورای اسلامی استفاده کرد.

قلندری بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرستان اردبیل از جمله سالن طبقاتی ورزشگاه تختی اردبیل، سالن اسکیت و خانه جوانان و تکمیل زیرساخت‌های ورزشگاه تختی تاکید کرد و افزود: در این راستا هم از ظرفیت اعتبارهای ملی، استانی، شهرستانی و اعتبار در اختیار نمایندگان مجلس استفاده خواهد شد.

وی با تاکید بر حمایت از هیات‌های ورزشی برای برگزاری مسابقه‌ها و اعزام‌ها گفت: حوزه جوانان هم باید در کنار ورزش فعال‌تر شود و در این راستا برنامه‌ریزی لازم و منسجم صورت گیرد.

ورزشگاه ۲۰ هزار نفری علی دایی به پاس افتخارآفرینی‌های این فوتبالیست نامی سال ۱۳۷۱ در پنج کیلومتری اردبیل کلنگ‌زنی و سال ۱۳۸۷ افتتاح شد.

این مجموعه ورزشی دارای سالن‌های ورزشی متنوعی از جمله پیست استاندارد و یکی از بهترین و مجهزترین سالن دو و میدانی تارتان سر پوشیده کشور است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید