۲۴ / فروردين / ۱۴۰۴ - 13 April 2025
00:41
کد خبر : 9679542
۱۲:۱۲

۱۴۰۴/۰۱/۲۳

کانون‌های مساجد خط مقدم تحقق آرمان‌های فرهنگی انقلاب است

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: این نهادها با نگاهی جهادی و مبتنی بر ایمان، خلاقیت، ابتکار و پشتکار مدیران خود، نقشی موثر در خط مقدم فرهنگی کشور ایفا می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حجت‌الله سروری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، اظهار کرد: رسالت و سرمایه عظیم معنوی، جهادی، فرهنگی و هنری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در ابعاد مختلف اقتصادی، نظامی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی کشور نقش‌آفرینی مستقیم دارد و این نهاد برخاسته از یک ایدئولوژی مشخص و هدفمند دینی است که در راستای تحقق آرمان‌های امامین انقلاب فعالیت می‌کند.وی با تأکید بر جایگاه کانون‌های مساجد به عنوان پشتوانه‌ای محکم برای رشد و پیشرفت جامعه اسلامی، افزود: تمام دستگاه‌های فرهنگی کشور، چه دولتی و چه غیردولتی، می‌توانند از این ظرفیت گسترده برای تحقق اهداف فرهنگی خود بهره‌مند شوند.مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه ادامه داد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با سابقه ۳۳ ساله و حضور ۲۶ هزار کانون در سراسر کشور، ظرفیتی گسترده و آماده برای پاسخگویی به دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری است. این کانون‌ها امروز در زمینه‌های متنوعی مانند هنر، سبک زندگی، تربیت دینی و تقویت ایمان جوانان و نوجوانان نقش‌آفرینی می‌کنند.وی در ادامه با اشاره به آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده تا با تکیه بر تجربیات چهار دهه گذشته و با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان فرهنگی در همه عرصه‌ها، اقداماتی بنیادین و همه‌جانبه در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی صورت گیرد. این مهم تنها از دل کانون‌های مسجد محور به‌عنوان اصلی‌ترین قطب فرهنگی محله‌ها امکان‌پذیر است.
حجت‌الاسلام سروری افزود: مأموریت اصلی کانون‌های مساجد، ایجاد فضاهای فرهنگی، هنری و تربیتی در مساجد است که به تربیت نسل مؤمن، متعهد، هنرمند و انقلابی می‌انجامد. این نهادها با نگاهی جهادی و مبتنی بر ایمان، خلاقیت، ابتکار و پشتکار مدیران خود، نقشی موثر در خط مقدم فرهنگی کشور ایفا می‌کنند.وی با بیان اینکه رابطه‌ای عمیق بین سرمایه اجتماعی، سرمایه فرهنگی و هویت اجتماعی وجود دارد، تأکید کرد: در جامعه و حکومت دینی که مبتنی بر آموزه‌های حیات‌بخش اسلام و مکتب اهل بیت (ع) است، هویت اجتماعی بدون پیوند با فرهنگ دینی بی‌معنا خواهد بود. بنابراین، تمامی نهادها باید درک کنند که ثبات و اقتدار نظام اجتماعی وابسته به تلاش فرهنگی است و سرمایه فرهنگی نیز در گرو تقویت سرمایه اجتماعی است.مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه اضافه کرد: این دو مقوله به هم پیوسته‌اند و تحقق آن‌ها تنها از مسیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ممکن است؛ به شرط آنکه از موازی‌کاری‌ها و اقدامات جزیره‌ای در حوزه فرهنگ پرهیز شود.
وی در پایان با اشاره به طرح ملی «ایران مقتدر»، گفت: این طرح با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، در پی ایجاد انسجام فرهنگی، تولید و اشتراک محتوای فرهنگی و هنری در کشور است. «ایران مقتدر» مفهومی فراتر از قدرت را دنبال می‌کند؛ اقتداری که از طریق توانمندسازی، اقناع عمومی و افزایش رضایتمندی ملی محقق می‌شود.حجت‌الاسلام سروری همچنین هدف از تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی، ترویج آموزه‌های دینی، تقویت مشارکت مردمی، زمینه‌سازی برای حضور فعال جوانان و نوجوانان در عرصه‌های فرهنگی و هنری، شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان، و استفاده هدفمند از اوقات فراغت آن‌ها در بستر دینی دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید