۳۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 20 April 2025
10:52
کد خبر : 9680620
۱۱:۰۱

۱۴۰۴/۰۱/۲۸

مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است/تعمیق گفتمان امامین انقلاب/لازمه یک حکومت هنر است

شاهرود_مشاور عالی و مدیرکل حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است و تبیین اهمیت تقویت تولیدات فرهنگی، در کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر است.

مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است/تعمیق گفتمان امامین انقلاب/لازمه یک حکومت هنر استبه گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، محمدمهدی احمدی مشاور عالی و مدیرکل حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیش از ظهر امروز در یک‌صد و سی و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شاهرود در سالن ولایت فرمانداری این شهرستان با اشاره به سرمایه‌گذاری برای تولید در حوزه فرهنگ، اظهار کرد: وقتی اسم از سرمایه‌گذاری برای تولید می‌آید، صنعت و کشاورزی موردنظر است و فرهنگ را کنار می‌گذاریم درحالی‌که حوزه فرهنگ هم می‌تواند سرمایه‌گذاری کند.

وی با اشاره به برخی از شاخصه‌های حضور فرهنگ در سرمایه‌گذاری در تولید افزود: فرهنگ‌سازی برای سرمایه‌گذاری در تولید، سرمایه‌گذاری در توسعه تولیدات فرهنگی و کاهش موانع در عرصه محصولات فرهنگی می‌تواند مواردی باشد که فرهنگ و هنر در شعار سال نقش ایفا کنند.

وی با تأکید بر اینکه باید در سرمایه‌دار انگیزه ایجاد شود برای تولید صنایع فرهنگی مثل چاپ کتاب و صنایع‌دستی، گفت: مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است و تبیین اهمیت تقویت تولیدات فرهنگی، در کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر است.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت شورای فرهنگ عمومی و کارکرد آن، اظهار کرد: همه دستگاه‌های دست‌اندرکار در این شورا هستند و همه باید مستلزم شوند در راستای فرهنگ‌سازی در کاهش میزان آسیب تلاش و ما هم پیگیری می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در جلسات شورای فرهنگ عمومی آسیب‌شناسی لازم است، به‌نظام فرهنگی در ایران اشاره و گفت: مجموعه هدف‌مند نظام‌مند با ساختار خاص و مدیریت فرهنگی خاص که جامعه را به‌سوی تحقق تمدن نوین اسلامی رهنمون می‌کند نظام فرهنگی است.

وی با بیان اینکه این نظام فرهنگی الزاماتی دارد که با مبانی نظری، چشم‌انداز راهبُرد اهداف و الگوی توسعه باید رعایت شود، افزود: مبانی نظری نظام فرهنگی بر مبنای گفتمان و اندیشه‌های امام و رهبری انقلاب است که مبانی نظری جمهوری اسلامی ایران را در بر می‌گیرد.

احمدی تصریح کرد: اگر در حوزه فرهنگ موفق نشدیم مطمئناً از این گفتمان خارج شدیم، چون گفتمان امام ذائقه داشت و جذب می‌کرد و رهبری انقلاب نیز جاذبه دارد.

وی با بیان این پرسش که چرا جاذبه نیست، اظهار کرد: دلیل این است که از این شاخص‌ها جایی خارج و نظرات خود را اعمال کردیم.

مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است/تعمیق گفتمان امامین انقلاب/لازمه یک حکومت هنر استمشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه شناخت شاخصه‌های گفتمان امام و رهبری انقلاب ضرورت دارد، به بیان شاخصه‌های گفتمان امام راحل پرداخت و افزود: شاخصه‌های گفتمان امام خمینی (ره)، نفی تحجر، نفی التقاط، تربیت انسان‌های فرهنگی و اصالت به مردم است.

وی با بیان اینکه بر اساس گفتمان امام راحل می‌توانیم حاکمیت تشکیل دهیم و قوانین حکمرانی را اجرا کنیم، افزود: تحجر گفتمانی است که اسلام را تنگ معرفی می‌کند و متحجرین سخت‌گیری دارند و در گفتمان نیستند و التقاطیون نیز مواردی را به دین اضافه کردند که ربطی به اسلام ندارد مثل منافقین.

احمدی با اشاره به اینکه امام راحل باتوجه‌به این موارد اسلام ناب محمدی (ص) را مطرح کردند، گفت: ایشان می‌خواست این آفت‌ها در اسلام نباشد چرا که قوانین حکمرانی ایجاد نمی‌شود.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه لازمه یک حکومت هنر است، گفت: امام راحل به تزکیه خیلی اهمیت می‌دادند، چون انسانی که خود را تزکیه کند یک انسان فرهنگی است.

وی با بیان اینکه امام راحل برای مردم حرکت و ارزش قائل بود، اظهار کرد: حاکمیت دو ابزار قدرت و قوت دارد که قدرت نظام، نظامی و امنیتی و قوت مردم هستند و در گفتمان امام راحل مردم جایگاه دارند و به اصل قوت اعتقاد داشت و این قوت سبب پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی شد.

احمدی با اشاره به شاخصه‌های گفتمان مقام معظم رهبری در موضوع فرهنگ، اظهار کرد: گفتمان نفی جزم‌اندیشی که همان تحجر است، نفی اباحه گری که التقاط است، آزاداندیشی و اصالت به مردم از گفتمان‌های مقام معظم رهبری است که همان گفتمان امام راحل است و باید در این مسیر همه حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هنر مسؤولان و روحانیون این است که معاند تبدیل به مخالف و مخالف تبدیل به موافق شود.

مهم‌ترین عرصه‌های تولید، تولید فرهنگی است/تعمیق گفتمان امامین انقلاب/لازمه یک حکومت هنر استمشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نتیجه این شاخصه‌ها را تطبیق گفتمان مسؤولان با شاخصه‌های بیان شده عنوان کرد و افزود: گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری جوانان را جذب کرد، اما چرا گفتمان ما جذب نمی‌کند، چون گفتمان انحرافی از گفتمان امام و رهبری داریم که سبب جذب‌نشدن جوانان به انقلاب اسلامی است.

احمدی با بیان اینکه گفتمان باید جاذبه ایجاد کند و ما منحرف شدیم از گفتمان امام و رهبری، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم در نسل جوان جاذبه ایجاد کنیم، باید گفتمان امام و رهبری انقلاب را در جامعه نشر دهیم و سلایق شخصی خود را وارد نکنیم تا جوانان جذب شوند.

وی تأکید کرد: چرا بخشی از جوانان ما همراه انقلاب نیستند، چون مسؤولان و روحانیت از برخی شاخصه‌های امام و رهبری منحرف شدند هر چند شعار عملگرایی می‌دهند و اشکال ما این است که همه چیز را از موضع تهدید نگاه می‌کنیم نه فرصت.

احمدی به شورای فرهنگ عمومی و شاخص‌های گفتمان فرهنگی در آن اشاره کرد و افزود: باید در شورای فرهنگ عمومی پژوهش در شاخص‌های گفتمان امام و رهبری انجام تا در جامعه تعمیق پیدا کند تا ما با رفتار‌های منحرف جاده‌صاف‌کن دشمن نباشیم.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: در گفتمان‌سازی نباید گفتمان خودمان را مطرح کنیم و باید گفتمان امام و رهبری را ترویج و عمل کنیم و در تحقق شعار سال باید از کارشناسان کمک بگیریم و در تحقق این شعار در بخش‌های مختلف تلاش و به شعار اکتفا نکنیم.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید