مهرداد شریفی اظهار کرد: پیرو گزارش اورژانس بیمارستان گلستان، ۲۱ دانشجو شامل ۱۰ دانشجوی پسر و ۱۱ دانشجوی دختر با علائم گوارشی تهوع و برخی اسهال، به اورژانس مراجعه کردند و طبق اظهارات اولیه آنها، همگی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بودهاند.
وی افزود: این مساله در شرایطی رخ داد که روز سهشنبه ۲۵ فروردین طبق اطلاعیه استانداری خوزستان، دانشگاهها به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل اعلام شدند؛ بنابراین ۲ هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار و ۹۰۰ پرس غذا در همان شب در خوابگاههای دانشجویی توزیع شد، اما از ۲۱ دانشجوی مراجعهکننده به اورژانس بیمارستان تنها هشت دانشجو ساکن خوابگاه بودهاند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه همگی این دانشجویان خدمات درمانی سرپایی را دریافت کردند و تا پیش از ظهر ترخیص شدند، عنوان کرد: بر این اساس، به سرعت اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت و در مرحله اول، راستیآزمایی انجام شد که مشخص شد از میان ۱۱ دانشجوی دختر، تنها سه نفر در خوابگاه ساکن هستند و از میان ۱۰ دانشجوی پسر نیز پنج نفر خوابگاهی بودهاند.
وی بیان کرد: به منظور بررسی موضوع و علت این حادثه، با مرکز بهداشت استان هماهنگی لازم انجام شد و تیمهای مرکز بهداشت به همراه همکاران مدیریت دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در خوابگاههای دانشجویی حاضر شدند و فرمهای بررسی بیماری را برای افراد تکمیل کرده و نمونههای انسانی را جهت ارسال به آزمایشگاه دریافت کردند.
شریفی گفت: کارشناسان بهداشت محیط نیز از آب و غذایی که دانشجویان در خوابگاه استفاده کردند، نمونهبرداری و به آزمایشگاه ارسال کردند. همچنین از غذاهای توزیع شده در خوابگاههای دانشجویی نیز توسط مدیریت دانشجویی دانشگاه نمونهبرداری انجام شد و به آزمایشگاههای همکار ارسال شد تا نمونهها به لحاظ میکروبی بررسی شوند.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، پیگیریهای لازم از سوی دانشگاه انجام شد و تمام نمونهها به آزمایشگاههای مرکز بهداشت، غذا و دارو و آزمایشگاههای همکار ارسال شد و پس از دریافت نتایج، علت وقوع این مساله اطلاعرسانی خواهد شد.