۰۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 21 April 2025
21:36
کد خبر : 9680978
۰۸:۳۹

۱۴۰۴/۰۱/۳۰

مردم به تغییر کاربری‌های غیرمعمول اعتراض کنند

امام‌جمعه اردبیل گفت: از دستگاه قضایی می‌خواهم نسبت به تغییر کاربری‌های غیرمعمول که در گذشته انجام شده بازبینی انجام دهند و از اهالی مکرم نیز می‌خواهم در این گونه موارد با صدای بلند اعتراض کنند.

مردم به تغییر کاربری‌های غیرمعمول اعتراض کنند

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج ، آیت‌الله سید حسن عاملی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه اردبیل ضمن گرامی داشت روز ارتش اظهار داشت: امروز ارتش جمهوری اسلامی قابل‌قیاس با هیچ دوره تاریخ ایران نیست اقتدار استثنایی، تجهیزات استثنایی پیشرفت‌های حیرت‌آور در صنایع دفاعی خودکفایی بی‌نظیر و جایگاه بی‌نظیر منطقه‌ای و از همه مهم‌تر با فرماندهی که نائب مصلح جهانی حضرت ولی‌عصر (عج) است به تمام شهدای معظم ارتش و تمام نیروهای مسلح درود می‌فرستیم و با آنها پیمان می‌بندیم که مرام آنها را زنده نگه داریم. امنیت مرزها، حفظ تمامیت ارضی و داشتن حالت بازدارندگی کامل سه مأموریت بزرگ ارتش است. امروز ارتش جمهوری اسلامی در هر سه امر در اوج است.

  وی ضمن مطالبه‌ای از دستگاه قضایی استان تصریح کرد: از دستگاه قضایی مخصوصاً دادستان استان قلباً تشکر می‌کنم که با حساسیت بسیار ستودنی مواظب تغییر کاربری‌های غیرقانونی در جاده‌های توریستی استان هستند از دستگاه قضایی می‌خواهم در صورت امکان دستور بازبینی نسبت به تغییر کاربری‌های غیرمعمول که در گذشته در این مناطق انجام شده را صادر فرمایند. از اهالی مکرم نیز می‌خواهم در این گونه موارد با صدای بلند اعتراض بکنند.

امام‌جمعه اردبیل در بخش دیگر از خطبه‌ها با اشاره به واکنش‌های مختلف در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: با شروع مذاکره بین ایران و آمریکا چهار قیافه خیلی‌خیلی دیدنی بود اول قیافه گروه مخالف خارج‌نشین بود، جالب‌ترین و جذاب‌ترین قیافه، قیافه آنها بود آنها به‌شدت از دست ترامپ به‌خاطر مذاکره عصبانی هستند من از سر خیرخواهی به آنها می‌گویم ۴۵ سال خودتان را خسته کردید این راه را ادامه ندهید بن‌بست است و شما خسته‌تر و مأیوس‌تر خواهید شد.
  

وی افزود: این راه را ادامه ندهید انتهای آن ناکامی است سرتان به سنگ می‌خورد این راه را ادامه ندهید خود خراب می‌شوید انقلاب اسلامی ستاره‌ای است که دست شما هیچ‌وقت به آن نخواهد رسید انقلاب اسلامی مثل ستاره بلندمرتبه‌ای است که دست اهل توهم به آن نخواهد رسید.

  عاملی افزود: دومین قیافه مربوط به صهیونیست‌ها بود آنها به‌شدت ترامپ را برای حمله به ایران تشویق کرده بودند و به این نتیجه رسیده بودند که او آمریکا را وارد جنگ منطقه‌ای خواهند کرد و در این بین صهیونیست‌ها خواهند توانست از داخل جنگ برای خود مفری پیدا بکند؛ اما یک‌دفعه دیدند که او پای مذاکره نشست قیافه نتانیاهو در مذاکره با ترامپ که گزارش مذاکره را می‌شنید درست مثل قیافه شخص حیران بود قیافه سوم قیافه اروپایی‌ها بود.
 

 وی گفت: توجه شود که اعضای اروپایی ۵+۱ در سال‌های اخیر فقط و فقط به‌خاطر حمایت ایران از مظلومین غزه نهایت بدرفتاری با ایران را مرتکب شدند و قدمی برای ادامه مذاکرات برنداشتند و حتی صحبت از احتمال اجرای مکانیزم ماشه کردند آنها در ابواب مختلف ایران را محکوم و بیانیه صادر کردند؛ اما ناگهان متوجه شدند که ترامپ آنها را دور زده و با ایران وارد مذاکره شد الان دیگر از گروه ۵+۱ خبری نیست و اعضای اروپایی آن به‌شدت عصبانی هستند.
  

 خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: اینکه ترامپ آنها را دور زد اهانت بزرگی برای آنها بود طائفه چهارم رسانه‌های یک کشور همسایه ما بود وقتی ترامپ ایران را به جنگ تهدید کرد و بمب‌افکن‌های غول‌پیکر و ناوهای عظیم‌الجثه به منطقه فرستاد این رسانه‌ها با خوشحالی تمام در رسانه‌های خود نوشتند که ایران به‌زودی با خاک یکسان خواهد شد و با خوشحالی آن را تبلیغ کردند؛ اما با چرخش ترامپ خودشان از جهت حیثیت با خاک یکسان شدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: نتانیاهو اصرار داشت که در مذاکره ایران و آمریکا نفوذ منطقه‌ای ایران نیز مورد بحث قرار گیرد؛ ولی ترامپ اعتناء نکرد و گفت ما جز ممنوعیت سلاح هسته‌ای چیز دیگری نمی‌خواهیم چرا ترامپ به مطالب نتانیاهو در خصوص نفوذ منطقه ایران اعتناء نکرد؟ در گذشته نیز قبل از ترامپ آمریکایی‌ها به طور مکرر می‌گفتند حزب‌الله، انصارالله باید برچیده شود و آن را به‌عنوان شرط در مذاکرات ذکر می‌کردند و این واقعاً سؤال‌برانگیز و بلکه خنده‌دار است؛ چون این دو نیرو تا اسرائیل جنایت نکند اقدامی ندارند و جنایت و عدم جنایت اسرائیل دست آمریکا نه دست ایران پس کاری که به خودشان مربوط است آن را از ایران می‌خواهند.
  

 وی گفت: ترامپ می‌گوید علت اینکه مذاکرات هسته‌ای در گذشته جواب نداد این است که ایران با احمق‌ها مذاکره می‌کرد! یعنی حالا با عاقل‌ها مذاکره می‌کند و باید سریعاً توافق به سرانجام برسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: مطلب بسیار مهم در این باب این است که اصل پیدایش این نیروها نیز توسط ایران نبوده است؛ بلکه آنها را کسانی درست کرده‌اند که به کشور آنها حمله کرده‌اند همه می‌دانند که حمله اسرائیل به لبنان، حزب‌الله را درست کرد و همچنان که حمله عربستان و هم‌پیمان‌های آمریکا به یمن، در قالب عملیات عاصفه الحزم انصارالله را درست کرد در آن عملیات ۸۵ هزار کودک یمنی از گرسنگی جان سپردند و همچنین حمله ظالمانه آمریکا به عراق که منجر به کشته‌شدن دو میلیون انسان بی‌گناه شد حشدالشعبی را درست کرد بنابراین کاری را که خودشان بانی آن هستند نباید به ایران نسبت دهند و در نتیجه نباید موضوع آنها را در مذاکره مطرح کنند. 

 امام‌جمعه اردبیل افزود: در اینجا یک سؤال مهم در ذهن جهانیان است و آن اینکه اگر اسرائیل شرارت نکند نه حزب‌الله نه انصارالله و نه حشدالشعبی هیچ‌کدام کاری انجام نمی‌دهند پس چگونه است که هم اسرائیل هم اروپا هم آمریکا بر خلع سلاح آنها اصرار دارند؟ این کاملاً نشان می‌دهد که نیت آنها حمله بعد از خلع سلاح است سوریه نمونه خوبی بر این مدعاست. 

وی در بخش دیگر از خطبه‌ها گفت: جنایت اسرائیل در فلسطین به اوج رسیده است مقام معظم رهبری با اشاره به این جنایات این هفته فرمودند عالم اسلام باید کاری بکند این خیلی جمله مهم و معناداری است و جای شکر است که فتواهای خوبی از مراکز مهم عالم اسلام صادر شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید