به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، علی محمد در دیدار با اعضای ستاد کنگره ملی شهدا استان سیستان و بلوچستان، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید و گفت: برگزاری کنگره ملی شهدا بهترین فرصت جهت آشنایی نسل جوان و آینده ساز انقلاب با رشادتهای شهدا و مجاهدتهای رزمندگان جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس است.
وی با اشاره به این مطلب که شهدا برای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و تقدیم نظام کرده اند، افزود: برگزاری دومین کنگره ملی شهدا در استان می توان ظرفیت مناسبی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسلهای بعدی انقلاب باشد تا فرهنگ ایثار، رسادت، ازخودگذشتگی، را باور کنند و با الگو گیری از سیره، روش و منش شهدا، راه شهدا را با قوت ادامه دهند.
وی بیان کرد: در راستای راه اندازی کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی کنگره ملی شهدا یک سری تجربیات را داریم که برای برگزاری برنامه ای که قرار هست در سطح کلان و ملی اجرا شود کفایت نمی کند بلکه باید با اخلاص در عمل در این کار ورود کنیم تا به بهترین شکل مطلوب و در خور شأن شهدا انجام و خروجی کار، کاری ارزشمند، فاخر و اثرگذار شود.
وی به زمان بر بودن تولیدات و آثار فاخر اشاره کرد وافزود: کار گروهی باید به شکل گروهی و با استفاده از تمام ظرفیت ها و بهره گیری از افراد صاحب نظر، مبتکر، خلاق، هنرمند، و به صورت کارگروهی ایجاد شود تا نتیجه اثربخش و زیبایی به دست آید.
علی محمد انجام کار کلی را کلیشه ای و جهت رفع تکلیف دانست و تصریح کرد: اگر بخواهیم کار را برای شهدا انجام دهیم باید کار را درست و به شکل کارگروهی پیش ببریم و از لحظه لحظه فرصت ها برای انجام کار با خلوص نیت گام برداریم و از فرصت سوزی ها دوری کنیم چرا که هنر در دل رسانه و تبلیغات جا دارد و جدای از آن نبوده و نیست، رسانه و هنر دارای شاخه های متعددی است و باید بر روی تک تک شاخه ها به صورت ویژه تمرکز کرد.
علی محمد به ظرفیت های تئاتر، موسیقی، سرود در استان اشاره کرده که به گویش های بومی استان اعم از بلوچی و سیستانی اشاره کرد که در سطح ملی و از شبکه های سیما پخش شود، ادامه داد: برای پیشرفت در کار کنگره ملی شهدا که در سال ۹۶در استان اجرا شده و کنگره ملی شهدا استان اصفهان الگو گیری و الهام برداری کنیم و تمرکز کار را برای رفع نواقص و تقویت نقاط قوت قرار دهیم.
این مسئول اظهار داشت: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان استانی شهادت خیزاست و هنوز هم شهدایی به انقلاب تقدیم کرده، شرایط خاصی دارد که همین مهم رسالت، دین و تکلیف ما را نسبت به شهدا سنگین تر می کند.
وی تصریح کرد: با خودباوری، داشتن ضربالعجل و دستورالعمل جلسات، داشتن پیوست رسانه ای می توان زمان را مدیریت و کار را بهتر اجرا کنیم.
علی محمد ادامه داد: بیشترین بودجه باید به کمیته رسانه تزریق شود تا با تولیدآثار کوتاه، جذاب جوان پسند در این کمیته حرف برای گفتن داشته باشیم.