۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
16:27
کد خبر : 9685255
۰۸:۳۴

۱۴۰۴/۰۲/۱۵

كشف ۴ دستگاه استخراج ارز ديجيتال قاچاق در كاشمر

فرمانده انتظامی كاشمر از كشف ۴ دستگاه استخراج ارز ديجيتال قاچاق در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر سرهنگ حسن مشهدی گفت: در راستاي مبارزه با قاچاق كالا و ارز و در پی كسب خبری مبنی بر بهره‌برداری فردی سودجو از تعدادی دستگاه استخراج ارز ديجيتال در يکي از مناطق کاشمر، پی‌گيری موضوع در دستور كار مأموران دايره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پليس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی محل استفاده از اين دستگاه‌ها را كه در يك خانه مسكونی در يكی از نقاط كاشمر بود شناسايی کردند.

مشهدی بیان کرد: ماموران انتظامی با هماهنگی مقام قضایی به همراه مأموران شركت برق، محل موردنظر را بازرسی و ۴ دستگاه استخراج ارز ديجيتال قاچاق را كشف و در اين زمينه يك متخلف را به مراجع قضائی معرفی کردند.

وی خاطر نشان کرد: برابر اعلام نظر كارشناسان ارزش دستگاه‌های كشف شده ۴ ميليارد ريال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی كاشمر از مردم خواست ضمن تعامل با پليس هرگونه مورد مشكوك در اين خصوص را از طريق تلفن ۱۱۰ به پليس اعلام كنند.

محسن تقوی
خبرنگار: محسن تقوی

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید