به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از فریمان ، حجت الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با طلاب و روحانیون و مسئولین شهرستان فریمان در حوزه علمیه شهید مطهری این شهر با تأکید بر جایگاه رفیع طلبگی در هدایت جامعه، نشر معارف اهلبیت (ع) را نخستین وظیفه طلاب علوم دینی برشمرد و افزود: حضرت رضا (ع) میفرماید : خدا رحمت کند بنده ای را که امر ما اهل بیت را زنده کند ، اینگونه که کلام ما را یاد بگیرد و به مردم یاد بدهد ،همانا مردم اگر محاسن کلام ما اهل بیت را بشنوند، قطعاً از ما تبعیت میکنند .
وی بیان کرد: کسانی که در حال آموزش دین و کلمات اهل بیت باشند ، مشمول دعای اهل بیت و امام هستند ، و دعای امام معصوم در حق آنها مستجاب میشود .
تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: توفیق زیادی است که انسان با یادگیری معارف اهل بیت و نشر آن در جامعه، مشمول دعای حجت خدا باشد .
حجت الاسلام مروی عنوان کرد: وقتی رسول خدا (ص) جمعی را برای هدایت مردم به یمن فرستاد ،به آنها فرمود: کار شما آنقدر با ارزش است که از تمام آنچه که خورشید بر آن می تابد ارزشمند تر است.
تولیت آستان قدس رضوی ضمن بیان این مطلب که تعلیم و تعلّم و تربیت مردم آنقدر مهم است و بسیار پاداش دارد، افزود : کار انبیاء و پیامبران و به عبارتی ،شغل انبیاء هم چیزی جز هدایتگری جامعه و هدایت مردم نبود .
مروی اعلام کردد: چیزی بالاتر از هدایت نیست که مورد درخواست همه بندگان خدا حتی پیغمبر می باشد، بنابراین همه باید ازخداوند متعال درخواست هدایت کنیم .
وی به وظیفه خطیر ومهم روحانیت در قبال هدایت اشاره کرد و گفت : شغل اصلی طلبه هدایت انسانهاست و هدایت مردم، همان رسالت انبیاست؛ شریفترین و والاترین مأموریتی که بر دوش انسان نهاده شده است. امروز این وظیفه خطیر بر دوش روحانیت اعم از برادران و خواهران طلبه قرار دارد وبایستی محاسن کلام اهل بیت را بخوبی بیان کنند.
تولیت حرم رضوی خاطرنشان کرد :اگر میبینیم ،مردم تبعیت نمیکنند بخاطر این است که ما محاسن کلام اهل بیت را بخوبی برای آنها بیان نکرده و به آنها نرسانده ایم یا ضعیف عمل کرده و نتوانسته ایم معارف اهل بیت را به خوبی و صراحت، به جامعه برسانیم ،بنابراین باید خودمان را مورد نقد قرار بدهیم و ازخود بپرسیم آیا توانسته ایم وظیفه خودمان را درست انجام بدهیم یا نه ؟!
وی همچنین به شخصیت والای شهیدمطهری در عرصه تعلیم وتربیت اشاره کرد و او را الگویی درخشان از عالمی متعهد، پرتلاش و مخلص دانست و توضیح داد: استاد مطهری نه تنها در تعلیم و تبیین معارف دینی کوشا بود، بلکه خود در عمل، پیشگام و الهامبخش بود. او عالمی ربانی و شجاع بود که با تمام وجود در خدمت دین قرار گرفت و لحظهای در این مسیر ، از خود نام و نفع شخصی نخواست و درراه ترویج معارف اهل بیت، همه زندگی اش را گذاشت .
تولیت آستان قدس رضوی باتأکید بر لزوم مطالعه زندگی علماء و سفارش برمطالعه زندگینامه وخواندن کتاب های شهید مطهری، گفت: شخصیت علمی و فکر شهید مطهری آنقدر اهمیت دارد که بزرگانی مثل حضرت آقا سفارش به خواندن زندگینامه و کتاب های ایشان می کنند.
وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، خاطرنشان کرد: امروز دشمن با تمام توان میکوشد تا نسل جوان ما را از مسیر دین منحرف کند. ما طلاب باید بیش از پیش قدر این میراث گرانسنگ را بدانیم و با تلاشی خستگیناپذیر در راه هدایت نسل جوان گام برداریم؛ میراثی که به آسانی به دست ما نرسیده است و ثمره جانفشانی بسیاری از بزرگان این مسیر است.