به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، علی حدادی نماینده مردم شهرستانهای غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی و دبیر کمیسیون صنایع و معادن در همایش حقوقی «دادرسی اساسی، قانونگذاری و سرمایه گذاری برای تولید» با حضور هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، حسین رضایی رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات البرز، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرج و دیگر مسئولین استانی، شهرستانی و شهری و دانشجویان در سالن اجتماعات ساختمان شهید شهریاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه و در میان دانشجویان، طی سخنانی به تبیین اولویتهای مهم کشور در حوزه اقتصاد، سرمایهگذاری، تولید و قانونگذاری و با اشاره به دغدغههای مطرحشده در خصوص سرمایهگذاری در تولید، تأکید کرد که یکی از مسائل کلیدی کشور، اقتصاد و معیشت مردم است، او ضمن یادآوری اینکه زیرساخت فرهنگی کشور نباید در میان چالشهای اقتصادی فراموش شود، افزود: «در مجلس یازدهم و دوازدهم با جدیت موضوع تنقیح قوانین دنبال شده و این مسئله در پاسخ به مطالبه رهبری مبنی بر ساماندهی قوانین کشور در دستور کار مجلس قرار گرفته است.»
این نماینده مجلس از بهرهگیری مجلس از ظرفیت هوش مصنوعی، مرکز پژوهشها و اندیشکدههای تخصصی برای پالایش بیش از ۱۲ هزار قانون مصوب از ابتدای قانونگذاری در کشور خبر داد و گفت: «برخی قوانین متعارض و زائد حذفشده و طرحهایی همچون قانون جامع تجارت در این راستا بازنگری شدهاند.»
حدادی در ادامه به اقدامات انجامشده در مواجهه با تحریمهای بینالمللی اشاره کرد و تصویب قانون راهبردی برای خنثیسازی تحریمها را گامی مهم در مسیر حفظ حقوق ملت دانست. به گفته او، دستاوردهایی نظیر افزایش غنیسازی اورانیوم تا سطح ۶۰ درصد و تولید رادیو داروها ازجمله نتایج این قانون بوده است.
او همچنین با اشاره به ناکارآمدی در اجرای برخی قوانین تصویبشده نظیر رتبهبندی معلمان، واردات خودروهای کارکرده و آییننامههای ناقص، خواستار دقت بیشتر در تدوین مقررات اجرایی توسط دولت شد.
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع اصلاح ساختار بودجه، نوسازی نظام مالیاتی و کاهش وابستگی به نفت پرداخت و گفت: «یکی از مهمترین ابزارها برای جلوگیری از فرار مالیاتی، شفافسازی و هوشمند سازی نظام مالیاتی است.»
حدادی با اشاره به تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار، اجرای ناقص آن را عامل استمرار موانع پیشروی کارآفرینان دانست و تأکید کرد این قانون میتواند امضاهای طلایی را حذف کند و بستر رشد کسبوکارها را فراهم سازد.
وی در ادامه به ظرفیتهای استان البرز بهویژه در حوزه شرکتهای دانشبنیان و صنایع دارویی پرداخت و از تلاشها برای تأسیس پارک فناوری در شهر هشتگرد و افزایش شرکتهای فعال در این حوزه خبر داد.
نماینده مردم در مجلس همچنین به برخی پروژههای موفق سرمایهگذاری در حوزه سلامت نظیر تولید قلمهای انسولین در شهرستان نظرآباد اشاره کرد و تأکید داشت که باوجود سرمایهگذاریهای بزرگ، دولت باید اعتماد عمومی را برای مشارکت مردمی در تولید جلب کند.
وی با انتقاد از نبود برنامه جامع در دولت در سالی که بهعنوان «سال سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، خاطرنشان کرد که بدون سیاستگذاری درست و مهار نقدینگی، اقتصاد کشور به مسیر مطلوب نخواهد رسید.
او همچنین با اشاره به نقش مهم دانشگاهها، از عدم ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت انتقاد کرد و خواستار بازنگری در محتوای آموزشی و تجهیز هنرستانها و فنیوحرفهایها برای مهارتآموزی کارآمد شد.
این نماینده مجلس با اشاره به برنامه هفتم توسعه، از همه دانشجویان، اساتید و مسئولان خواست تا با مطالعه دقیق اسناد بالادستی، در کارگروههای تخصصی و فرایند قانونگذاری مشارکت جدیتری داشته باشند. او همچنین از طرح نوسازی ناوگان حملونقل عمومی بهعنوان یکی از پیشنهادات اخیر خود یادکرد که میتواند در بهبود کیفیت هوا و خدمات شهری تأثیرگذار باشد.
حدادی در خاتمه تأکید کرد که تریبون مجلس، امانتی از سوی مردم است و باید با صدای بلند مطالبات عمومی را پیگیری کرد.
در این رویداد که به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد، ارائه مباحث توسط طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در حوزه دادرسی اساسی و رویه شورای نگهبان و صیانت از قانون اساسی صورت پذیرفت.
همچنین بیان دغدغهمندیهای مردم و جامعه در حوزه قانونگذاری و ظرافت در تنظیم قوانین توسط حسین کلانتری رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی البرز انجام شد.
در ادامه، اظهار تأثیر اهمیت عدم حجاب مدیریت خودسرانه و اقلیتی یک جامعه سیاسی خاص توسط رضا مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و دبیر علمی همایش صورت گرفت.