۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
03:09
کد خبر : 9688162
۰۸:۰۲

۱۴۰۴/۰۲/۲۷
رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه ثارالله استان کرمان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بسیج:

روابط عمومی زبان گویای مجموعه‌ها و گوش شنوا برای مردم است

حجت‌الاسلام جعفری روابط عمومی را زبان گویای یک مجموعه و گوش شنوا برای مردم دانست و تأکید کرد که انجام صحیح این وظیفه می‌تواند به اعتمادسازی، همدلی و رشد اجتماعی منجر شود.

حجت الاسلام علی جعفری، رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه ثارالله استان کرمان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بسیج کرمان به مناسبت روز روابط عمومی، به نقش حیاتی این حوزه در جامعه اشاره کرد. وی روابط عمومی را زبان گویای یک مجموعه و گوش شنوا برای مردم دانست و تأکید کرد که انجام صحیح این وظیفه می‌تواند به اعتمادسازی، همدلی و رشد اجتماعی منجر شود.

حجت الاسلام جعفری با استناد به قرآن کریم، به اهمیت اطلاع‌رسانی درست و مسئولانه اشاره کرد و گفت: «پیامبران کسانی بودند که تبلیغ رسالت‌های الهی می‌کردند و از هیچ کس جز خدا واهمه نداشتند.»

وی همچنین به ضرورت شنیدن صدای مردم و ارتباط با جامعه پرداخت و افزود: «روابط عمومی باید گوش شنوا برای نیاز‌های مردم باشد و دیدگاه‌ها و نیاز‌های آنان را به مسئولان منتقل کند.»

حجت الاسلام جعفری به ابلاغ پیام حق با حکمت و اخلاق اشاره کرد و گفت: «یکی از مهم‌ترین وظایف روابط عمومی، تبلیغ اهداف سازمانی و دینی است.»

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه ثارالله استان کرمان عنوان کرد:روابط‌عمومی باید پیام مجموعه را با زبان نرم، حکیمانه و جذاب منتقل کند؛ نه با تقطیع هدفمند یا تحقیر مخاطب؛ و ما به عنوان فعال فرهنگی باید توجه داشته باشیم که اگر روابط‌عمومی با اخلاق خوش و چهره باز توام با صداقت با مردم برخورد کند، محبت و اعتماد در دل‌ها ایجاد خواهد کرد.

حجت‌الاسلام علی جعفری، در سخنانی به اهمیت نقش روابط عمومی‌ها در تولید محتوای امیدآفرین در جامعه اشاره کرد. وی با تأکید بر شرایط کنونی که دشمنان جنگ رسانه‌ای و شناختی را علیه ایران اسلامی آغاز کرده‌اند، گفت: «یکی از مهم‌ترین وظایف روابط عمومی‌ها، تولید و نشر محتوایی است که امید، اعتماد و انگیزه را در جامعه تقویت کند.»

جعفری این مأموریت را نه یک کار تبلیغاتی سطحی، بلکه یک فعالیت فرهنگی عمیق و مسئولانه دانست و به تعبیر امام خامنه‌ای از آن به عنوان جهاد امیدآفرینی یاد کرد.

وی در ادامه به چهار وظیفه کلیدی روابط عمومی‌ها اشاره کرد:

۱. برجسته‌سازی نقاط قوت و دستاورد‌ها

روابط عمومی‌ها باید با شناسایی دستاورد‌های مجموعه، الگو‌های موفق و جلوه‌های زیبای خدمت‌رسانی، تصویر روشنی از پیشرفت و تلاش‌های مسئولین خدوم را به جامعه ارائه دهند. وی با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم گفت: «نعمت‌های الهی را بازگو کن» و بر لزوم نمایش برکات و دستاورد‌ها برای تقویت روحیه مردم تأکید کرد.

۲. مبارزه با یأس و القائات منفی دشمنان

روابط‌عمومی باید در برابر فضای یأس‌آور، ناامیدی و اخبار منفی که با امپراتوری رسانه‌ای غرب در حال پمپاژ است، محتوایی آرام‌بخش، واقع‌بین و انگیزه‌بخش منتشر کند. قران کریم می‌فرماید:ناامیدی نشانه‌ی دوری از ایمان است؛ پس نشر امید وظیفه‌ی ایمانی ماست. (یوسف، ۸۷)

۳. نشان دادن نقش مردم در تغییر شرایط غیر مطلوب از نگاه اسلام

وقتی مردم احساس کنند که در سرنوشت خود نقش دارند، امید در دل‌هایشان زنده می‌شود. روابط‌عمومی با ارائه‌ی محتوا‌هایی که مشارکت مردمی را به تصویر می‌کشد، حس مفید بودن را تقویت می‌کند. این همان نوید ایه ۱۱ قرآن در سوره رعد

است، زیرا تغییر، از خود ما آغاز می‌شود؛ این پیام باید در محتوای رسانه‌ای بازتاب یابد.

۴. استفاده از زبان هنر، داستان و تصویر برای القای امید

وی افزود:روابط‌عمومی‌ها باید بدانند در نظام اسلامی، فقط سخنگوی سازمان نیستند؛ بلکه راوی امید، آرامش و حرکت در جامعه هستند. در آموزه‌های دینی نیز، همواره بر زنده نگه داشتن روحیه‌ی توکل، پویایی و امید به آینده تأکید شده است. محتوای امیدآفرین، می‌تواند جامعه را از رکود بیرون آورد و به سمت تعالی سوق دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید