به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از صالح آباد، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در حاشیه دیدار با مدیران مقطع ابتدایی شهرستان صالح آباد گفت: عدالت آموزشی به عنوان یک شاخصه در سطح کشور دنبال می شود و یک مورد آن بحث ساخت مدرسه و نوسازی است و مورد دیگر اصلاح روش ها و الگوهای تدریس قدیمی و منسوخ شده است، چرا که امروزه در سطح مدارس آموزش ها باید خلاق، پویا و با استفاده از ابزار و وسایلی باشد که با یکدیگر سنخیت داشته باشند.
زهرا شوشتری در بحث ارتباط بین معلم و دانش آموز، اظهار کرد: معلم و دانش آموز از یکدیگر تاثیر می پذیرند و مدرسه باید محلی باشد که تمامی استعداد های دانش آموزان در نظر گرفته شوند و تمرکز روی قابلیتی خاص نباشد و رویکرد از سمت کارهای تک محور و رقابتی به سمت کارهای مشارکتی و گروهی برود.
وی درادامه افزود: رشد و بالندگی در اولین دوره حضور رسمی فرزندان من و شما در کف مدارس صورت می پذیرد، لذا معلم ما هر طور که رفتار و گفتارش باشد، دانش آموز چون الگوپذیری و تقلیدپذیری زیادی دارد، او هم همانگونه عمل خواهد کرد، پس یک معلم در این زمینه بایدخیلی هوشمند و اصولی عمل نماید.
شوشتری به مشارکت فعال و اشتراک گذاری تجارب معلمان با یکدیگر اشاره و عنوان کرد: مشارکت و انتقال تجارب معلمین باعث می شودکه رهبری کلاس درس صحیح تر و راحت تر شود.
وی با اشاره به خدمت معلمین در مناطق مرزی و روستایی توضیح داد: قدردان زحمات و ایثار معلمان هستیم زیرا تدریس در نقاط روستایی سختی های مختص به خودش را دارد و جز عشق و تعهد چیز دیگری این سختی ها را آسان نمی کند و معلم است که باید نقش تقویتی در فرهنگ و معرفی زیست بوم یک منطقه داشته باشد تا هر مدرسه نماد یک فرهنگ و قومیت در مناطق مرزی، عشایری و روستایی باشد.
برگزاری جلسه با مدیران و شورای معلمان، بازدید از نمایشگاه تعلیم و تربیت تمام ساحتی شش گانه دبستان سلمان فارسی بنی تاک و اهداء جوایز به مجریان طرح و همچنین قول مساعدت در بحث تامین تجهیزات دبستان ابتدایی عشایری شهید جهان آرا از برنامه های این سفر یک روزه بود.
خبرنگار/فتحالله برومندزاده