به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، علی مرادی صبح امروز در همایش «مدار امید» که به مناسبت روز ملی و جهانی ارتباطات و روابط عمومی در سنندج برگزار شد با بیان اینکه عصر کنونی، عصر رسانههاست و رسانهها به عنوان قوه چهارم در نظام حکمرانی نوین شناخته میشوند اظهار داشت: کشورهای استکباری با بهرهگیری از رسانههای در اختیار خود توانستهاند نفوذ و سلطه خود را گسترش دهند، نه صرفاً به واسطه قدرت نظامی.
مدیر کل صدا و سیمای کردستان با اشاره به وضعیت رسانهای استان کردستان افزود: در حال حاضر ۵۸ شبکه معاند ماهوارهای در این استان قابل دریافت است و بهعلاوه، حجم زیادی از محتوا در شبکههای اجتماعی در حال انتشار است که ناترازی در تولید محتوا نسبت به انقلاب اسلامی را ایجاد کردهاند.
وی با اشاره به اتفاقات سال ۱۴۰۱ و نقش رسانهها در دامن زدن به اغتشاشات، بر اهمیت تولید محتوای حرفهای و مبتنی بر شناخت ابزارهای نوین رسانهای تأکید کرد و گفت: باید از قالب سنتی روابط عمومی عبور کنیم و به نقش راهبردی آن در بازسازی اعتماد و همبستگی ملی توجه داشته باشیم.
مرادی در ادامه با برشمردن وظایف کلیدی روابط عمومیها، از اطلاعرسانی شفاف، بحرانزدایی، تسهیلگری اجتماعی، و شکلدهی به گفتوگوی اجتماعی به عنوان ارکان یک روابط عمومی موفق نام برد و خاطرنشان کرد: روابط عمومی امروز باید معمار اعتماد باشد؛ اعتمادی که بزرگترین سرمایه هر نظام و نهادی است.
وی روابط عمومی را هنر هشتم نامید و گفت: همانطور که موسیقی و نقاشی احساسات را منتقل میکنند، روابط عمومی نیز هنر برقراری ارتباط مبتنی بر اعتماد است و باید با ترکیب دانش ارتباطات، روانشناسی و فناوری در جهت بازسازی سرمایه اجتماعی عمل کند.
مرادی در پایان نقش روابط عمومیها را در استان کردستان فراتر از وظایف اداری دانست و پیشنهاد داد: با تقویت گفتگوی بین مذاهب و اقوام، میتوان نقش آنها را در کاهش تنشهای اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی بیش از پیش پررنگ کرد.
انتهای خبر/