به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس ، حجتالاسلام وضیع در مراسم سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور شهید، که با حضور جمعی از جوانان بسیجی هیئت مکتبالمهدی، در پایگاه شهید مبرا، حوزه دو ناحیه مقاومت بسیج میثم برگزار شد، به بیان ابعاد مختلف شخصیتی و عملکردی شهید رئیسی پرداخت و افزود: ایشان در اوج قدرت و مسؤولیت، سبک زندگی سادهای داشتند که برای همه مسؤولان کشور الگو است. روحیه مردمی و بیپیرایهای که در رفتار و گفتار ایشان دیده میشد، عامل اصلی محبوبیت و اعتماد مردم به دولت انقلابی بود.
وی با تأکید بر دستاوردهای اقتصادی دولت شهید رئیسی، اعلام کرد: ایشان با مدیریت جهادی خود، چرخه اقتصاد کشور را به حرکت درآوردند و با برنامهریزی دقیق، پایههای تولید را تقویت کردند.
وضیع در ادامه با اشاره به سیاستهای خارجی دولت سیزدهم بیان کرد: شهید رئیسی هرگز در برابر ابرقدرتها سر خم نکرد و با عزت و اقتدار از حقوق ملت ایران دفاع کرد. امروز نیز ما وارد عرصه مذاکره شدهایم، اما نه از موضع ضعف؛ بلکه در حالی که در اوج قدرت هستهای و توانمندی موشکی هستیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ناحیه میثم، یکی از نقاط قوت دولت را «مدیریت افکار عمومی» دانست و تصریح کرد: در سایه آرامسازی فضای روانی جامعه، بسیاری از قیمتهای حبابگونه مانند سکه، طلا و دلار فرو ریخت و بازار به آرامش نسبی رسید.