۳۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 20 May 2025
22:49
کد خبر : 9689000
۱۳:۱۴

۱۴۰۴/۰۲/۳۰
سرهنگ جوان خبر داد: 

طرح‌های علمی برای حل مسائل استان در مجمع عالی بسیج خراسان رضوی ارائه می‌شود

جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) در بسیج اقشار، از برگزاری مجمع عالی بسیجیان استان خراسان رضوی در روزهای آینده خبر داد و گفت: این مجمع با حضور نخبگان دانشگاهی، حوزوی و مسئولان اجرایی برگزار خواهد شد و طرح‌های علمی و پژوهشی برای حل مسائل استان در آن ارائه می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، سرهنگ پاسدار ابوطالب جوان در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به نقش‌آفرینی مجمع عالی بسیجیان در حل مسائل اولویت‌دار استان، تأکید کرد: این مجمع با تکیه بر خرد جمعی نخبگان و همراهی مسئولان اجرایی، به‌دنبال ارائه راهکارهای علمی، عملیاتی و قابل اجرا برای حل مشکلات اساسی مردم در حوزه‌های مختلف است.

وی در تشریح اهداف و مأموریت‌های این مجمع اظهار داشت: مجمع عالی بسیجیان با ساختاری متشکل از هفت کارگروه تخصصی در حوزه‌های فرهنگی-اجتماعی، بهداشت و سلامت و محیط زیست، اقتصاد و زیربنایی، مدیریت و حکمرانی، تحقیقات و فناوری، آموزش و تربیت، و زنان و خانواده، وظیفه شناسایی و احصاء مسائل اولویت‌دار استان و شهرستان‌ها را برعهده دارد.

سرهنگ جوان افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان علمی و دانشگاهی در قالب هیئت‌های اندیشه‌ورز، راهکارهای علمی برای برون‌رفت از بحران‌ها از جمله بحران آب در استان، شناسایی و به دستگاه‌های مسئول ارائه شده است. یکی از خروجی‌های این اقدامات، تدوین کتاب «اقدام روشن» است که حاوی نظام مسائل اولویت‌دار استان و راهکارهای پیشنهادی برای حل آن‌هاست و در اختیار استانداری و دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به مشارکت فعال دستگاه‌های مختلف در این روند گفت: جلسات منظم میان نخبگان علمی و مدیران اجرایی از جمله شرکت آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و شهرداری در حال برگزاری است تا راهکارهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای مسائل حیاتی استان به اجرا درآید.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) در بسیج اقشار با اشاره به ترکیب هیئت رئیسه مجمع استان گفت: در سال گذشته دکتر قاضی‌زاده، نماینده محترم مجلس، به‌عنوان رئیس مجمع بسیجیان استان انتخاب شد. همچنین دکتر سالاری‌زاده به‌عنوان نایب‌رئیس و یکی از بانوان فرهیخته استان نیز به‌عنوان ناظر مجمع برگزیده شدند.

وی افزود: از میان هفت کارگروه تخصصی، پنج گروه شامل «زنان و خانواده»، «آموزش و تربیت»، «تحقیقات و فناوری»، «اقتصاد و زیربنایی» و «بهداشت و سلامت و محیط زیست» طرح‌های خود را آماده ارائه در مجمع پیش‌رو کرده‌اند که مورد تأیید سلسله‌مراتب سازمانی نیز قرار گرفته است.

سرهنگ جوان با بیان اینکه مجامع شهرستانی نیز به‌صورت سالانه برگزار می‌شود، تأکید کرد: از نقاط قوت این مجامع، حضور مؤثر چهره‌های اثرگذار از جمله ائمه جمعه، دادستان‌ها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مدیریت و پیگیری مسائل شهرستان‌ها است. این حضور باعث انسجام، مطالبه‌گری و تعامل مستقیم با دستگاه‌های کشوری شده است.

وی در پایان با تشکر از دست‌اندرکاران و نخبگان حاضر در این مجامع، تأکید کرد: ظرفیت بالای علمی و انقلابی این مجمع می‌تواند چراغ راهی برای حل مشکلات مردم و ارتقای بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید