به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر سردار حسینعلی یوسفعلیزاده در حاشیه مراسم کنگره ملی شهید مدرس و یکهزار و ۲۲۲ شهید منطقه ترشیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با بیان اینکه شهدا شهد شیرین شهادت را نوشیدند و از خاک به افلاک پر کشیدند، اظهار کرد: برخی از مردان خاص خدا هنوز منتظر ادای تکلیف و انجام وظیفهاند و دعا کرد که محبان و رهروان شهیدان در باقیمانده عمر، عاقبتبهخیر و همسنگر آنان باشند.
وی خاطرنشان کرد: امروز افتخار کردم که از نزدیک گزارش تلاشهای خداپسندانه و زیبا را دیدم، تلاشی که متکی به همت همه مدیران، مسئولین، علما، ایثارگران، خانواده معظم شهدا و همه دستاندرکاران است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با اشاره به جاری بودن گلبانگ اطاعت خدا در کشور امام زمان علیرغم دشمنی بدخواهان افزود: خدا را شکر میکنم که در این انقلاب اسلامی، راه شهدا همچنان پررهرو است و دشمنان کینهتوز با همه بغضشان نتوانستهاند مانعی بر آن باشند.
وی با آرزوی پاداش الهی برای تلاشگران این مسیر، تصریح کرد: قطعاً روح بلند شهدا در این محافل حاضر و ناظر است و امیدواریم با عنایت آنها، مورد شفاعت قرار بگیریم.
یوسفعلیزاده با تأکید بر اینکه دشمن تلاش دارد ما را از مسیر شهیدان جدا کند، مبادا در مسیر جاهلان قرار بگیریم، اذعان کرد: این انقلاب و نظام با هزینههای بسیار و جانفشانی بهترین فرزندان امام و رهبری به دست آمده است، قدردان آنها باشیم.
وی با اشاره به اینکه نگذاریم گرد فراموشی بر نام شهیدان بنشیند، نگذاریم خسارتهای دشمن به ما تحمیل شود، عنوان کرد: ما توان ایستادگی داریم و همانگونه که امروز در برابر شیطنتهای دشمن ایستادهایم، میتوانیم همچنان بایستیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه ما نیز با زمزمه دل، آن شور را زنده نگاه میداریم، بیرق اندیشه شهدا را برمیافرازیم و وصیتنامه آن خوبان را سرلوحه قرار میدهیم، تشریح کرد: فرهنگ، مکتب و سلوک شهیدان پیش چشم ماست؛ بیاییم بر مبنای منطق شهدا زندگی کنیم، بندگی کنیم تا عاقبتبهخیر شویم.
وی با اشاره به برنامهریزیهای دقیق و هماهنگیهای منسجم صورتگرفته برای این کنگره، اظهار داشت: الحمدلله مجموع تلاشها، برنامهریزیها، هماهنگیها، پشتیبانیها و اجرای صحنه بسیار تأثیرگذار، با محتوا و قابل قبول در وسع شهرستان و توانمندیهای بومی انجام شد که به نوبه خودم لذت بردم از اینکه پای برنامه نشستم و از محتواهای غنی و اثرگذاری که ارائه شد، استفاده کردم.
کنگره شهدای ترشیز؛ الگوی استفاده از ظرفیتهای بومی
یوسفعلیزاده استفاده حداکثری از ظرفیتهای بومی را از نقاط قوت این کنگره دانست و خاطرنشان کرد: اصرار شده بود که از توانمندیهای بومی بهره گرفته شود و این امر به زیبایی در اجرای برنامهها دیده شد و قطعاً این نوع تلاشها یکی از اثرهای فوریاش این است که جوانان را به خود متوجه میکند و به فکر وا میدارد.
وی هدف اصلی برگزاری این کنگره را نشر معارف دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و نام شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت عنوان کرد و افزود: انشاءالله در تکرار این برنامه، این هدف کلی بیش از پیش محقق شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تأکید بر تأثیر اینگونه برنامهها بر نسل جوان، تصریح کرد: پیشینه پرافتخار منطقه ترشیز کهن که توسط برادران شهید و ایثارگر آفریده شده، با اینگونه رویدادها به یاد نسل جدید میآید و آنان را در مسیر پاسداری از میراث شهیدان و حماسهسازان جاوید دفاع مقدس قرار میدهد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: قطعاً جوانان و نوجوانان و فرزندان رشید ترشیز کهن با برگزاری این برنامه چند گام به جلو در راستای زنده نگهداشتن یاد و نام شهیدان و تداوم راه پرافتخار آنها بر خواهند داشت.