به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد مقدس غلامرضا بنی اسدی در یادداشت خود چنین آورده است: ایام الله، فهرست نورانی ای است که در تقویم انسان ها جانمایی می شود تا آدمیان در مدار عبودیت، مسیر نورانی خود را بپیمایند. این روز ها را باید به سلام آغاز کرد. سوم خرداد در این شمار است پس سلام بر سوم خرداد، روزی که خرمشهر برگشت؛ اما نه فقط روی نقشه، بلکه توی دلهامان. روزی که ما یاد گرفتیم اگر دل به هم بدهیم، دست در دست هم بگذاریم، دستِ اقتدار الهی را هم در میان خواهیم داشت. پس خاک هم پس میگیریم، دل هم، امید هم، آینده هم.
آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱، نهتنها یک پیروزی نظامی در جریان جنگ تحمیلی بود، بلکه نقطه عطفی در تقویت انسجام ملی، اعتماد به نفس عمومی و شکلگیری باور به پیروزی در میان مردم ایران بهشمار میآید. این عملیات، که با نام «بیتالمقدس» شناخته میشود، نشان داد که با اتکای به اراده مردمی، هماهنگی میان نیروهای نظامی و انقلابی، و باور به اهداف والا، میتوان حتی غیرممکنها را ممکن ساخت.
تا پیش از این پیروزی، فضای کشور آکنده از نگرانی و تردید نسبت به آینده جنگ بود. اشغال خرمشهر، بهعنوان یکی از مهمترین بنادر جنوبی کشور، ضربه بزرگی بر غرور ملی و انقلابی ما وارد کرده بود. اما بازپسگیری آن، پس از ۵۷۸ روز اشغال، نقطهی بازگشت غرور ملی بود و نشان داد که ایران اگر چه تنهاست اما با اتکا به قدرت لایزال الهی و همت ملی، توان ایستادگی در برابر یک تجاوز سازمانیافته جهانی را دارد. پس از این پیروزی، نهتنها جبههها جان تازهای گرفتند، بلکه مردم نیز بیش از پیش از نیروهای رزمنده حمایت کردند و مسیر موفقیتهای بعدی هموارتر شد. دست ما چنان بالا رفت که در هر فرود آمدنش، یک بار دیگر دشمن را می شکستیم. و این دست باز بالا می رفت به نشان پیروزری. آن روز بسان درسی خواندنی در همه صفحات سالنمای ایرانی ثبت شد. هروقت که خواندیم و درست عمل کردیم لبخند پیروزی هم روی لب های ما نقش بست. امروز هم می تواند و باید چنین شود. جنگ تغییر ماهیت داده اما هرگز تمام نشده است پس ما هم با لباس تازه باید در میدان باشیم. خوب می دانیم که ایران با چالشهای گوناگون اقتصادی، اجتماعی و بینالمللی مواجه است. الگوبرداری از حماسه خرمشهر بهمعنای آن است که ملت ایران بار دیگر میتواند با همدلی، انسجام ملی، مدیریت جهادی و باور به توانمندیهای داخلی، از موانع بزرگ عبور کند. همانطور که رزمندگان در آن روزهای دشوار، با دست خالی اما با ایمان راسخ پیروز شدند، امروز نیز میتوان با استفاده از ظرفیتهای جوانان، توسعه فناوری بومی، و تقویت حس مسئولیتپذیری جمعی، بنبستهای پیشرو را شکست.
خرمشهر فقط یک شهر نبود؛ یک نماد بود. باید آن را در هیئتِ یک نشان دید و راه را ادامه داد. در حوزههای اقتصاد، فرهنگ، علم، جامعه، تربیت، تعالی جویی و عدالت و.... با غیرت و قدرت گام نهاد. می شود اگر با رهبر فرزانه انقلاب همراه و هم عهد و هم باور باشیم که،" خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است، خدای دوران های سختی و دوران های گوناگون یکی است. سنتهای الهی همه سر جایش است." با این نگاه است که امید می گیریم برای فرداهای بهتر. برای تعمیق این باور که با اتحاد، ایثار و امید، هیچ مانعی شکستناپذیر نیست. مائیم که با اتکا به وعده نصرت الهی شکست ناپذیریم.