به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، دکتر محمدرضا ابنالدین حمیدی در نودوهشتمین نشست سراسری بسیج اساتید کشور با شعار «شهید جمهور خادم ملت؛ جهاد علمی و کارآمدی حکمرانی؛ روشنگری و امیدآفرینی» صبح امروز در تهران برگزار شد، با اشاره به ضرورت سازماندهی مؤثر اساتید بسیجی گفت: سازمان بسیج اساتید تنها قشر بسیجی است که ظرفیت علمی و تخصصی لازم برای ارائه راهحلهای کارشناسانه و علمی جهت حل مسائل کشور را داراست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نقش استاد بسیجی تنها در فعالیتهای عمومی خلاصه نمیشود، افزود: ماموریت اصلی ما ایفای نقش علمی و ارائه راهکارهای مبتنی بر تجربه و تخصص در قالب بستههای سیاستی است که بتواند مشکلات زیستبوم محلی و ملی را حل کند.
دکتر حمیدی با معرفی «گروههای علمی مسئلهمحور» گفت: هر گروه متشکل از حداقل سه استاد بسیجی در یک حوزه تخصصی، میتواند با بهرهگیری از تجربهها و یافتههای علمی، بستههای سیاستی دومتنی شامل طرح مسئله و راهحل ارائه دهد. این بستهها میتوانند به مراجع مختلف حاکمیتی نظیر مجلس، دولت یا قوه قضاییه برای تصمیمسازی ارائه شوند.
وی افزود: در صورتی که از ۶۴۰ کانون فعال بسیج اساتید، سالانه هر کدام تنها دو بسته سیاستی ارائه دهند، ما میتوانیم بیش از ۱۲۰۰ بسته سیاستی تولید کنیم که تاثیر قابلتوجهی در حکمرانی و بهبود سیاستگذاری کشور خواهد داشت.
دکتر ابن الدین همچنین از طرحی برای نقد عالمانه نظام حکمرانی توسط اساتید بسیجی سخن گفت و افزود: امر به معروف و نهی از منکر نسبت به حاکمان، بر اساس قانون وظیفه بسیج است و اساتید بهعنوان قشری صاحبنظر و منطقی، بهترین گزینه برای ایفای این وظیفه هستند.
وی در پایان تأکید کرد: برای سنجش میزان نقشآفرینی اساتید بسیجی در حوزه علمی، شاخصهایی طراحی خواهد شد تا بتوان عملکرد هر استاد را در قالب سامانههای آفتاب، نان و ناب رصد و ارزیابی کرد.