به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، مادر شهید دانیال رضازاده در مراسم گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر که در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه نیشابور برگزار شد، در خصوص این شهید گرانقدر بیان داشت: دانیال دانشجوی رشته برق و یکی از بسیجیان فعال بود. دوران تحصیلش را در دانشگاه دولتی گذراند و در کنار درس، همواره در فعالیتهای جهادی و بسیجی حضوری موثر داشت. از ۱۱ سالگی وارد بسیج شد و تا روز شهادتش در این مسیر باقی ماند. از ۱۳ سالگی در راهیان نور شرکت کرد و به مدت ۸ سال در سرزمینهایی که کربلای ایران نام گرفته، خدمت کرد.
مادر گرانقدر شهید رضازاده با اشاره به اینکه دانیالم از کودکی پدر نداشت و من سالها برایش هم پدر بودم هم مادر. با سختیهای بسیار او را بزرگ کردم. زندگیاش شهیدگونه بود. اردوهای جهادی زیادی رفت: سفیدسنگ، تایباد، فریمان، داورزن، دو قارون، سبزوار... حتی دو ماه در نجف اشرف برای ساخت صحن حضرت زهرا (س) خدمت کرد، دو ماه در سرپلذهاب و سیل پلدختر بود. اصلاً آرام و قرار نداشت. هرکاری از دستش برمیاومد برای مردم و کشورش انجام میداد.
خانم محمدیان بیان داشت: دانیال سه بار پیادهروی اربعین رفته بود برای اربعین ۱۴۰۱ خودش با پول توجیبیاش من را کربلا فرستاد تا برایش دعا کنم. حاجتش مشخص بود: شهادت.
وی با بیان اینکه خودم از حق مادریام گذشتم و دعا کردم. در سامرا، در سرداب آقا، نامهای نوشتم و انداختم در ضریح حضرت. از آقا امام حسین، آقا ابوالفضل، آقا امیرالمومنین و همه ائمه خواستم که آرزوی دانیالم برآورده شود و بعد از ۴۰ روز دانیالم شهید شد.
مادر گرانقدر شهید رضازاده با اشاره به اینکه درحالیکه بسیاری از اطرافیان به دانیال توصیه میکردند که بهجای رفتن به اردوهای جهادی کنار مادرش بماند، دانیال پاسخ میداد:«مادرم سقفی بالا سرش داره، خیالم از اون سقف راحته. ولی مادران سرزمینم توی خونههایی زندگی میکنن که هر لحظه ممکنه روی سرشون خراب بشه. وظیفهمه که برم و کمکشون کنم».
وی ادامه داد: شهید دانیال رضازاده در یکی از پنجشنبههای آخر ماه با لبان تشنه و ضربات چاقو به شهادت رسید؛ همانگونه که خودش آرزویش را داشت و رسانه ملی بارها صحنه شهادتش را به تصویر کشید.
مادرش شهید دانیال رضازاده در پایان خطاب به جوانان کشور گفت: ما مدیون خون شهدا هستیم. با حجاب، عفت و مردانگی باید ادامهدهنده راه شهدا باشیم. من همان دعایی که برای دانیالم کردم رابرای شما دختران و پسران سرزمینم هم میکنم. انشاءالله که همگی عاقبتبهخیر شویم.