به گزارش خبرنگار بسیج، همزمان با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر یادواره ۱۵ شهید روستای حسینآباد بخش بسطام شهرستان شاهرود با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و فرماندار شهرستان شاهرود، فرمانده سپاه ناحیه، امام جمعه شاهرود و سایر مسؤولان شهرستان در حسینیه حاج آینه این روستا برگزار شد.
در این مراسم شهدایی، حجتالاسلام یاسر ماهری، استاد حوزه و دانشگاه قم و کارشناس دینی با گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر و یاد شهدای خدمت به تشریح ویژگیهای شهدا پرداخت.
وی با تأکید بر ولایتمداری شهدا بهعنوان رمز ماندگاری آنها، گفت: برای پیروزی بر استکبار جهانی ایمان و توکل در کنار اتحاد و همدلی در پرتو ولایت ضروری است و باید همه در این مسیر حرکت کنیم.
مرثیهسرایی محمدجواد احمدی و روایتگری شهدا از دیگر بخشهای این یادواره شهدایی بود.
این مراسم به همت ستاد یادواره شهدا، پایگاههای بسیج، شهید محمد منتظری و آمنه، حوزه بسیج مساجد و محلات کربلا و دهیاری و شورای اسلامی روستا و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شاهرود برگزار شد.