۰۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 27 May 2025
21:04
کد خبر : 9690510
۰۰:۲۳

۱۴۰۴/۰۳/۰۵
همزمان با هفته مقاومت و پیروزی؛

برگزاری صبحگاه مشترک در ناحیه فارسان

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر به میزبانی سپاه فارسان باحضورسردارافضلی در ناحیه مقاومت فارسان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ صبحگاه مشترک نیروهای مسلح با حضور سردار افضلی جانشین سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولین شهرستان خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران به میزبانی ناحیه مقاومت فارسان همزمان با ، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی برگزار شد.

در این مراسم سردار افضلی جانشین سپاه قمربنی هاشم علیه السلام، در میدان صبحگاه ناحیه، روند عملیات بیت المقدس را تشریح کرد و به رشادت ها و فداکاری های رزمندگان در این عملیات اشاره کرد.

وی، افزود: هدف اصلی این عملیات، باز پس‌گیری شهر خرمشهر از دست نیروهای عراقی بود که در آغاز جنگ تصرف شده بود. با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از تاکتیک‌های مؤثر، رزمندگان اسلام موفق شدند پس از ماه ها مجاهدت، خرمشهر را آزاد کنند. این پیروزی به عنوان یکی از نقاط عطف دفاع مقدس شناخته می‌شود.

 از دیگر برنامه های اجرا شده درصبحگاه اجرای مراسم باستانی کاران نوجوان بودکه مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر انجام شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید