۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:50
کد خبر : 9690557
۰۸:۴۶

۱۴۰۴/۰۳/۰۵

آغاز به کار مدرسه بهاره و سلسله نشست‌های حکمرانی تمدن‌ساز خانواده و زنان، با محوریت نقش‌آفرینی بانوان

افتتاحیه مدرسه بهاره و اولین جلسه از سلسله نشست‌های حکمرانی تمدن ساز خانواده و زنان و نقش آفرینی بانوان در حلقات میانی، به همت مدرسه علمیه تخصصی زینبیه (س) استان البرز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، افتتاحیه مدرسه بهاره و اولین جلسه از سلسله نشست‌های حکمرانی تمدن ساز خانواده و زنان و نقش آفرینی بانوان در حلقات میانی، به همت مدرسه علمیه تخصصی زینبیه (س) استان البرز و با همکاری شورای زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل سالن همایش‌های انصار با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولین، اساتید، پژوهشگران، کنشگران و فعالان حوزه‌ی زن و خانواده در استان البرز برگزار شد.

آغاز به کار مدرسه بهاره و سلسله نشست‌های حکمرانی تمدن‌ساز خانواده و زنان، با محوریت نقش‌آفرینی بانوان

در دومین نشست از سلسله نشست‌های حکمرانی تمدن ساز خانواده و زنان و نقش آفرینی بانوان در حلقات میانی؛ مرضیه عبدلی عضو حقیقی شورای زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، مدیر مدرسه علمیه تخصصی زینبیه (س) استان البرز و طراح و مجری طرح تربیت کنشگر تخصصی خانوده و زنان (تقویت حلقات میانی) با موضوع آینده پژوهی کنشگری الگوی سوم زن در فرآیند حکمرانی تمدن ساز با تأکید بر نقش آفرینی زنان در حلقات میانی به تبیین مفاهیم مرتبط با آینده پژوهی در این زمینه پرداخته و بیان کرد: در تغییرات پرشتاب حوزه زن و خانواده لازم است تصرف پیش دستانه داشته و صرفاً مشاهده گر نباشیم و لازمه‌ی این کنشگری آگاهانه، معنادار و هدفمند، حرکت در پارادایم فکری مقام معظم رهبری و ایده‌ی ناب حلقات میانی به عنوان پیوست عملیاتی بیانیه گام دوم است.

عبدلی تحقق حکمرانی تمدنی را حکمرانی بر پایه مبانی دینی و ارزشی؛ عقلانیت وحیانی و در فضای مردم سالاری دینی تبیین کرد که همه ظرفیت و توان خود را به خدمت می‌گیرد، تا در فرآیند حکمرانی از سیاست گذاری تا اقدام و عمل را در جهت رسیدن به تمدن نوین اسلامی به پیش ببرد و حلقات میانی دال مرکزی و حلقه مفقوده دولت اسلامی تا جامعه سازی است، جریان سازی حلقات میانی از سنخ گفتمان سازی و فرهنگ‌سازی است.

وی الگوی سوم زن را از سنخ حرکت و جامعه سازی و نیازمند مدلسازی دانسته که زنان در قالب آن بتوانند با تغییر بستر‌های اجتماعی، تصحیح ادراکات و انگیزه‌ها و اصلاح کنش‌ها پیشران تمدن نوین اسلامی باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید