۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:52
کد خبر : 9690695
۱۹:۲۲

۱۴۰۴/۰۳/۰۵
مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین؛

هدیه ۴ همتی دولت به خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر به مناسبت هفته ملی جمعیت

مجتبی دائی‌دائی از اعطای زمین به خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر با ارزشی بیش از ۴ همت خبر داد.

 

قزوین_به گزارش بسیج، مجتبی دائی دائی مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: در راستای اجرای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همزمان با هفته ملی جمعیت، بیش از ۲۶۰۰ خانواده صاحب زمین شدند.

 

وی در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص اجرای قانون جوانی جمعیت در سالجاری گفت: برای این خانواده ها تعداد ۱۲۶۰ قطعه زمین با ارزشی بالغ بر ۴ همت تامین شده است که بیش از ۲۶۰۰ خانوار دارای سه فرزند و بیشتر را پوشش میدهد.

 

دائی دائی افزود: متقاضیان طرح جوانی جمعیت که پرونده های آنها به اداره کل راه و شهرسازی تحویل داده شده و مورد بررسی قرار گرفته بود در این قرعه کشی شرکت داده شدند.

 

وی افزود: در قرعه کشی پنجم خرداد سالجاری بیش از ۲۶۰۰ خانواده بهره مند شدند که شامل مهرگان ۱۹۴۲ خانواده، تاکستان ۲۴۵ خانواده، بوئین زهرا ۱۵۰ خانواده، آبگرم ۶۸ خانواده، آوج ۶۳ خانواده، آبیک ۸۷ خانواده و شریف آباد ۵۵ خانواده می باشند.

 

وی افزود: قرعه کشی واگذاری زمین برای خانواده های سه فرزندی و بیشتر شهرهای قزوین، مهرگان، تاکستان، بوئین زهرا، آبگرم، آوج، آبیک، و شریف آباد با حضور نماینده دادستان، نماینده بازرسی استانداری، مدیر کل امور بانوان استانداری قزوین، معاون املاک و حقوقی ، معاون مسکن و شهرسازی، رئیس اداره واگذاری رئیس حراست، رئیس اداره فناوری و اطلاعات، رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی و دیگر مسئولین و کارشناسان اداره کل راه و شهرسازی و در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید