۰۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 27 May 2025
23:33
کد خبر : 9690879
۱۳:۱۸

۱۴۰۴/۰۳/۰۶
با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح:

تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)

روحانیون و فعالان حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کهگیلویه و بویراحمد در مراسمی به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، نخستین جلسه هم‌اندیشی شورای هماهنگی و کمیته حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس و مقاومت، با حضور سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین درخشی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «صفدر پناهی» مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «قدرت الله پناهی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان حوزوی، برگزار شد. 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نقش بی‌نظیر روحانیت در دفاع مقدس را باید برای جوانان تبیین کنیم تا هم الگوگیری از شهدا تقویت شود و هم روحیه جهاد، ایثار و مسئولیت‌پذیری در جامعه تداوم یابد.»

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین درخشی» مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به شرایط فکری و اجتماعی پیش از انقلاب، اظهار داشت: «در زمانی که تمام ایسم‌ها نظیر کمونیسم، اومانیسم و دیگر جریان‌های مادی‌گرا علیه دین بسیج شده بودند، یک روحانی برخاسته از دل حوزه‌های علمیه، یعنی امام خمینی (ره)، در برابر این موج ایستاد و عملاً دین را به صحنه زندگی مردم بازگرداند.»
 
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرموده‌اند «یاد شهدا کمتر از خود شهدا نیست»، افزود: «نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس باید به‌درستی برجسته شود. در آن روزها، اگرچه شمار روحانیون کم بود، اما تأثیرگذاری آنها بسیار زیاد بود. امروز که جمعیت روحانیت افزایش یافته، متأسفانه آن تأثیرگذاری کمرنگ‌تر شده و باید این مسئله آسیب‌شناسی گردد.»
 
حجت‌الاسلام درخشی همچنین تصریح کرد: «در دوران دفاع مقدس، تقریباً صد درصد روحانیت در جبهه‌ها حاضر بودند. به نسبت جمعیت خود، روحانیون حداقل ۱۰ برابر دیگر اقشار جامعه شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند که این خود نشان از جایگاه بی‌بدیل این قشر در جهاد و مقاومت دارد.»
 
وی تأکید کرد: «اکنون وظیفه داریم این نقش بی‌نظیر را برای جوانان تبیین کنیم تا هم الگوگیری از شهدا تقویت شود و هم روحیه جهاد، ایثار و مسئولیت‌پذیری در جامعه تداوم یابد.»
 
در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین «صفدر پناهی» مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سابقه تأسیس حوزه‌های علمیه در استان، ابراز داشت: «پیش از انقلاب اسلامی، حوزه‌ای در استان وجود نداشت. اما پس از انقلاب، در سال ۱۳۶۰ در دهدشت، در سال ۱۳۶۱ در یاسوج و در سال ۱۳۶۵ در گچساران حوزه‌های علمیه تأسیس شدند.»
 
وی با بیان اینکه بین بیش از ۱۸۰ نفر از طلاب استان در دفاع مقدس حضور فعال داشتند، افزود: «در مقطعی از جنگ تحمیلی، تمامی طلاب حوزه علمیه دهدشت به جبهه اعزام شدند. با هماهنگی حجت‌الاسلام والمسلمین «آمیراحمد تقوی» و حجت‌الاسلام «سید بمونی صالحی‌زاده»، کلاس‌های دروس حوزوی در منطقه دشت عباس برگزار شد و از همان جا طلاب برای تبلیغ دینی به گروهان‌های مختلف رزمندگان اعزام می‌شدند.»
 
مدیر حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم تبیین و ترویج هرچه بیشتر مجاهدت‌های این قشر اثرگذار برای نسل جوان تأکید کرد.
 
حجت‌الاسلام پناهی مدیر حوزه‌های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: درس آشنایی با مفاهیم و معارف دفاع مقدس از ترم مهرماه سال جاری در حوزه‌های علمیه استان، تدریس می‌شود. 
این نشست با حضور جمعی از مسئولان حوزوی، اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و ادارات فرهنگی برگزار شد و مقرر گردید با همکاری دستگاه‌های متولی، برنامه‌هایی برای ثبت و ترویج نقش روحانیت در دفاع مقدس در قالب کتاب، مستند و محتوای آموزشی اجرا شود.
 
تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)تجلیل از روحانیون فعال حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یاسوج + ( تصاویر)

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید