۱۲ / خرداد / ۱۴۰۴ - 02 June 2025
13:31
کد خبر : 9691630
۲۱:۱۵

۱۴۰۴/۰۳/۱۰
در کارگاه سبک زندگی اسلامی ایرانی درراستای قرارگاه جوانی جمعیت وفرزند آوری مطرح شد؛

سپاه حضرت ولیعصر (عج) با برنامه‌های حمایتی به دنبال تسهیل ازدواج و فرزندآوری کارکنان است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، از اجرای برنامه‌های ویژه برای ترغیب ازدواج آسان و فرزندآوری در بین کارکنان خبر داد.

سپاه حضرت ولیعصر (عج) با برنامه‌های حمایتی به دنبال تسهیل ازدواج و فرزندآوری کارکنان است

حجت الاسلام عبدالرضا رستگار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با تبریک ایام پربرکت دهه ذی‌الحجه و سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، از برنامه‌های سپاه در راستای تحقق سیاست‌های جوانی جمعیت خبر داد.  

او در نشستی با حضور کارکنان مجرد و متأهل سپاه افزود: به دنبال مطالبات مقام معظم رهبری درباره ایران جوان، سپاه خوزستان گام‌های مؤثری در زمینه تسهیل ازدواج و فرزندآوری برداشته است.

حجت الاسلام رستگار از برگزاری کارگاه‌های مشاوره و برنامه‌های ترویجی در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: سپاه علاوه بر کمک‌های دولتی، خدمات ویژه‌ای شامل کمک‌های بلاعوض، امکانات رفاهی و تسهیلات ویژه به خانواده‌های کارکنان ارائه می‌دهد.

حجت الاسلام رستگار با اشاره به حمایت‌های مادی و معنوی از زوج‌های جوان تصریح کرد: این خدمات شامل کمک‌های نقدی، واگذاری خودرو و مسکن است که برای تسریع در ازدواج و تشویق به فرزندآوری طراحی شده‌اند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوزستان در پایان گفت: این اقدامات در راستای عمل به فرامین رهبری و تقویت بنیان خانواده انجام می‌شود و انتظار می‌رود شاهد تأثیرات مثبت آن در جامعه باشیم.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید